Hei feeeeeerie! 👋🏼

Kofferten står ved siden av meg, bikinilinja ble håndtert i dag morges (som dere kunne lese om, hehe) og jeg har funnet passet mitt igjen etter å ha glemt at jeg hadde gitt det til pappa.

Som jeg har gledet meg til den dagen i dag. Det kribler i hele kroppen og jeg gleder meg så fælt at jeg nesten er svimmel. En ting er hvert fall sikkert: Jeg lengter etter ferie. 

Om en liten time setter jeg og familien kursen mot Kypros. Kypros, mitt kjære Kypros. Sol, varme, strand, volleyball i strandkanten, lave skuldre, masse is, masse latter og late dager. Det er akkurat det jeg ønsker meg nå!

Jada, det kommer antakeligvis til å bli litt krangling, en hel del juksing når vi spiller kort og alt skal konkurreres i, men det hører liksom hjemme på familieferie. Vi er nemlig sånne som konkurrerer i alt fra hvem som kan spise flest is til hvem som kan holde pusten lengst under vann. Det første der er jeg god på, ikke det siste. 

Jeg ville egentlig bare stikke innom å si hei før jeg reiser og si at jeg håper at dere har det bra. Jeg er litt misunnelig på alle dere som er på festival, men man kan jo ikke få med seg alt. Festival < Kypros. 

Nå skal jeg spise min faste reisebolle fra BIT, sette en podkast på ørene og logge av for idag.

Kos dere og nyt lørdagen💛

Klem fra meg!

4 kommentarer

4 thoughts on “ENDELIG!

  1. Litt over 5 uker til ferie her.
    Håper du får senka skuldrene, får slappet av og koser deg kjempe masse.
    God tur ❤

  2. Her er det bare fire dager igjen for avreise til Spania! Gjett om jeg gleder meg, familieferie her også med hele svigerfamilien min😄🌞🌸
    Ha en flott ferie på Kypros og god sommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *