✗ Vært veldig glad og tilfreds!

✗ Glemt hvor jeg hadde parkert bilen min og lett etter den i en halvtime…

✗ Kjørt MYE bil og snakket MYE i telefonen…

✗ Hatt med meg Ida (venninnen min) som støttekontakt på flere eventer. Det er en venninne i nøden det. Jeg er jo ikke spesielt begeistret for eventer, rett og slett fordi at jeg føler meg så utilpass og utilfreds, men med Ida på slep gikk det som smurt.

✗ Fått beskjed om at krangelen med iTunes fortsetter. De har hengt seg opp i et eller annen ved podkasten og jeg er så fortvila for vi aner ikke hva. MEN! Vi jobber på og jeg krysser fingrene for at den kommer fort som fy. Alt er jo liksom klart.

✗ Fått et nytt samarbeid som jeg gleder meg skiiiiikkelig til å dele med dere. Det er så komisk og gøy på en gang, haha! Tenk at det er folk der ute som har lyst til å jobbe med meg a. DET er stas det skal jeg si deg.

✗ Spist burrito til lunsj. Skjorten som jeg hadde på (👆🏼) fikk også en bit. Jeg har derfor løpt rundt med avokado smurt utover magen i dag.

Look a like antrekk: Jakke HER – Skjorte HER – Bukse HER – Sko HER

✗ Fått spørsmål av en gutt på 15 år om jeg kan gi han shoutout på Instagram mot at han betaler meg.

✗ Hatt en uskyldig liten fotoshoot på åpen gate. Jeg husker den gangen det var flaut. Nå bryr jeg meg så lite at jeg nesten kan skamme meg over hvor lite jeg bryr meg. HEI FOLKENS, SEEEEE PÅ MEG!!!! Jepp.

✗ Hatt tre telefonmøter. To bra, og et dårlig.

… Og nå skal jeg finne meg noe å ha på meg til kveldens hockeykamp, jeg sitter nemlig å skriver så svetta spruter her antrukket som dette:

Inspo, eller hva?! Skinnbuksa var ferdig gått for i dag og avokadoskjorta trenger en vask. Broren min står på trappa her hvert øyeblikk og jeg har å være ferdig til han kommer. Jeg orker nemlig ikke å høre at “du er alltid så treg du” eller “du ble født treg du”, bare fordi han er broren min. Og om det er en unnskyldning at jeg har vært på farta siden i dag morges? Neida, terge den som terge kan si.

Kampen til C går forresten på TV 2 Sport 2 til dere som vil se hvorfor jeg bare kommer med hockeyoppdateringer om dagen. DET ER SÅ SPENNENDE. 

Jeg håper at torsdagen deres har vært like fin dere. Vi snakkes💛

6 kommentarer

6 thoughts on “I dag har jeg…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *