Endelig fant jeg den!

Categories Inspirasjon, TIPS!

Reklame | Ellos

Sol, vår og en glad-Martine. Jeg føler meg som et nytt menneske om dagen. Jeg vet ikke om det er at våren har meldt sin ankomst, at asfaltene er børstet, at sola skinner eller at jeg har lite å klage på, men det føles bra. Det føles riktig.

Jeg gleder meg til ukene fremover. Til påsken, mai, juni og late sommerkvelder. Og hallo – Til å bade i sjøen, uten å fryse. Til å sprade rundt i badedrakt, til å gi beng i de som ikke syntes at jeg er fin nok og til å få fregner på nesa. Sukk!

I forrige uke klikket jeg hjem noen plagg fra Ellos, samtidig som jeg var i moduset over. Ja, og du kan jo tenke deg hvordan det går når man drømmer seg bort til sommeren, sene sommerkvelder, fregner på nesa og godt selskap samtidig som man ser på sommerkjoler.

Flaks for meg at alle plaggene jeg klikket meg hjem hadde en fin pris, og det kan jeg like. Faktisk er noe av det jeg liker desidert best med Ellos at de i mange av bloggene fra Ellos Collection (blant annet), har størrelser fra 34 til 52. DET en et firma jeg vil spille på lag med si. Eller, et firma som spiller på lag med meg.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere hva jeg har kjøpt, så kanskje du lar deg inspirere litt til å enten finne frem noe du har i skapet eller til å klikke hjem noen av mine favoritter du også 💓

Say hello to…💭

Se på disse a! Den lange hvite skjorten finner du HERDen bestilte jeg i en størrelse for stor, for da kan jeg jo nærmest bruke den som en kjole i sommer! Og så har vi den korte hvite skjorten HER

Sort kjole HER.

Rosa kjole HER.

Tenk den denne rosa kjolen med et par kule sneakers og skinnjakke. Hehe, det gjør hvert fall jeg! Ja, det gjør jeg for så vidt med den sorte også. GI MEG SOMMER!

Jepp. Snakkes på Kypros i sommer! T-skjorten finner du HER.

Og dere. Husker dere at jeg i desember (febrilsk) forsøkte å få tak i en bluse i sølv? Fire måneder for sent fant jeg den, endelig. Denne skal brukes så mye at dere kommer til å bli lei, haha!👇🏼 ENDELIG FANT JEG DEN.

Du finner den HER.

 

Jeg har en rabattkode (som jeg brukte selv) som gjør at du får 20 % på ordinære priser = 395415. Den gjelder i hele april!

Jeg håper dagen din har vært amazing! Sender deg en stor klem 🌻

 

 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Endelig fant jeg den!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *