17.mai-kaken alle kan klare!

Categories Inspirasjon, TIPS!

Jeg er alt annet enn et råskinn på kjøkkenet. Når jeg tenker meg om så er det egentlig ganske rart å være så glad i all slags mat som det jeg er, når jeg syntes det er så kjedelig å stå på kjøkkenet!

Det nærmer seg 17.mai og jeg er en av de som bare kan drømme om å lage de typiske 17.mai-kakene. De kakene jeg sikler på når jeg skroller meg gjennom Instagram og som jeg ikke gidder å tenke på og begi meg ut på en gang.

I forrige uke kom jeg over en av de enkleste (og diggeste) kakeoppskriftene jeg noen gang har funnet (og smakt, hehe🤤) og i helgen har jeg ikke bakt den bare en gang – Men to. Til familien sin store begeistring!

Mamma påsto til og med at jeg nå hadde overbevist dem om at det er jeg som skal stille med kake når vi skal ha det fremover. Det varmet hjertet til en som aldri har fått et kompliment for å ha laget noe digg i hele sitt liv. Neida, joda. Poenget er at det sier litt! Og klarer jeg det – Så klarer du det.

Uansett! Denne kaken er nesten så enkel at det er flaut å dele oppskriften, men den er genial å smelle sammen til en bursdag, til 17.mai-frokosten eller om du rett og slett bare har skikkelig lyst på kake. Det er lov! 

17.mai-kake på null komma niks: 

🍰 Brownies. Du kan enten lage en helt vanlig brownie fra Toro eller lage brownies fra bunn ved å for eksempel følge denne oppskriften. Jeg brukte mine gode venn Toro, hehe!

🍰 Ostekrem! Når jeg hører ostekrem tenker jeg på gulrotkake, men ostekrem gjorde seg utmerket på brownies også. Jeg lagde også ostekremen med god hjelp fra Toro, men den kan også lages ved å følge denne oppskriften.

🍰 Pynt kaken akkurat som du vil! Jeg anbefaler å bruke friske jordbær, bringebær eller blåbær.

🍰 Velbekomme!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *