Hvorfor er ikke Grunde og jeg venner lenger?

Categories Podkast 🎧

Endelig er podkasten min ‘Sykt Ærlig med Martine’ tilbake og jeg gleder meg til en høst full av spennende, lærerike, fine, tøffe og bra temaer. For ikke å snakke om en haug av fine, bra og inspirerende gjester!

Ettersom det fortsatt var feriemodus på podkasten forrige uke, så kommer det hele to episoder denne uken! Idag og som vanlig på torsdag.

Denne måneden skal jeg ta opp et tema jeg egentlig ikke helt vet hvordan jeg skal snakke om. Det er så stort, det innebærer så mye og det er noe jeg er langt i fra ekspert på selv, selv om jeg av og til later som. Du vet den single venninna som gir tips om hvordan det er i et forhold? Jepp.

Denne måneden er nemlig tema vennskap og relasjoner, og jeg skal denne måneden treffe blant annet noen av mine venner, høre en veldig sterk historie og løse litt dilemmaer. Jeg skal snakke både høyt og åpent med noen av mine venner om hvordan vår relasjon fungerer, hvorfor ting er som de er og hvordan både jeg og de føler det.

Mange skal denne høsten ta fatt på et nytt kapittel og bli kjent med nye mennesker. Andre skal fortsette der de slapp før sommeren og noen har hatt en skikkelig kjip og ensom sommer, og det syntes jeg det er viktig å prate om!

I dagens episode har jeg besøk av en fyr som jeg har kjent i mange år. Vi har vært bestevenner, delt mye og jeg kjenner han bedre enn han kanskje vil innrømme selv. Det er ikke til å legge skjul på at vi har sklidd litt fra hverandre. Ting er ikke som de en gang var og selv om hvert fall jeg har vært litt lei meg for det, så tror jeg det er sånn livet er. Ting skjer, man utvikler seg, man forandre seg og det er helt greit.

Dagens gjest er Grunde Myhrer, og vi skal snakke om vennskapet vårt, om ting er så kult som det ser ut som på sosiale medier, om mobbing og litt om ensomhet.

Grunde svarer også på det mobberne og haterne har påstått i mange år: Er han homo?

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i Podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

2 kommentarer

2 thoughts on “Hvorfor er ikke Grunde og jeg venner lenger?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *