Jeg svarer på spørsmålene deres!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

God morgen fra Skien!👋🏼

Vi turet hit i går kveld etter at C kom hjem fra Iron Man, spiste nydelig grillmat og hang med familien til C.

I dag vet jeg egentlig ikke helt hva som står på planen, og det er helt fint. Vi skal hvert fall bade, jeg skal innom en kompis jeg ikke har sett på en stund og i kveld skal vi grille igjen, før vi skal hjemover igjen.

Jeg kan kjenne at jeg nesten kan glede meg til jeg har skikkelig søndagsfølelse igjen, for lite slår det å våkne opp en søndagsmorgen etter og ha sovet til man våkner – Uten noen planer.

Mannen ved siden av meg ligger og sover fortsatt, så da passer det fint og svare på ukens spørsmål og svar!

Hvordan har du det?

Jeg har det fiiint! Jeg trives, er motivert og litt forvirra over at hverdagen har begynt å rulle og gå igjen. Jeg håper du også har det fint!

Hvor mye tjente du forrige måned?

Nok til at jeg kunne kose meg, nyte ferien, betale regningene mine og spare til alt jeg behøver og spare til!

Fikk du betalt for og være med på God Sommer Norge?

Nei, det gjorde jeg ikke. Det var veldig fint og få være med der!

Er du ikke venn med Grunde lenger?

Jeg har faktisk invitert Grunde til podkasten min etter mye om og men. Episoden kommer i morgen og der får du vite det aller meste!

Hva heter du på TikTok?

Martinehalvs! Nå er det flere yngre som har spurt om jeg ikke kan lage det og lillebroren til C overtalte meg. Jeg har ikke peiling på hva jeg driver med (enda), ler meg ihjel av det andre legger ut og tror enda ikke jeg har begynt å følge noen? Haha, uansett: FØLG MEG GJERNE!

Hva jobber kjæresten din med?

Han spiller hockey!

Hvorfor har du sluttet og spille fotball?

Det har jeg ikke, det har bare vært sommerferie og jeg gleder meg til å begynne igjen!

Krangler aldri du og C? Det virker som at dere har det så fint hele tiden.

Jo, det er klart vi gjør – Men vi har det også veldig fint. Heldigvis ganske mye mer enn vi krangler, hehe! Det er stadig vekk noe vi er uenige om eller må diskutere, men da er jeg mer opptatt av å vinne diskusjonen enn å poste det på Insta. Hehe, neida. Joda. Delte bittelitt i gårsdagens innlegg HER.

Er det mye sjalusi i blogg-Norge?

Neh, ikke som jeg vet. Hvis jeg skal være helt ærlig så har jeg ikke peiling. Blogg-Norge er jo ikke akkurat så stort, de fleste vet hvem hverandre er og de aller fleste er skikkelig ålreite folk.

Jeg kunne ønske at man kunne vært enda flinkere til å heie på hverandre, støtte og dele, men det gjelder jo egentlig generelt og ikke bare i denne bransjen! Gi et klapp på skulderen, ros og hei – Jeg tror man kommer lengst med det.

Bor foreldrene dine samme?

Ja, det gjør de!

Stemmer det at du skal være med på Skal Vi Danse?

Nei, det gjør det ikke. Men, det hadde vært supergøy og fått muligheten en gang!

Hvordan håndterer du at C er så mye borte?

Hmm… Jeg vet egentlig ikke. Det er jo bare sånn og jeg har jo egentlig ikke noe annet valg enn å håndtere det. Jeg har blitt mye flinkere til og sette pris på den tiden vi har sammen, gi litt slipp og sette meg i hans situasjon. Jeg gjør mitt og han gjør sitt, og det kribler alltid i magen når han kommer hjem – Samme hva. Jeg jobber ofte mye når han er borte og jeg det er ikke alltid like kult, men jeg skal ikke klage. Det er livet han/vi har valgt og sånn er det bare!

Hva fikk du i snitt på ungdomsskolen?

Oh boy, det husker jeg ikke!

Fikk du spørsmål om å være med i årets sesong av Paradise Hotel?

Ja, det gjorde jeg, hehe.

Hvorfor er det viktig for deg å formidle at man er bra nok som man er osv?

For meg er det viktig å vise frem livet ufiltrert og ærlig. Det er viktig for meg å snakke om det vi ikke snakker om, det som gjør litt vondt men også det som er litt fint. Jeg har et ønske om at alle skal føle seg bra når de er inne på min kanaler og derfor er det også viktig for meg å formidle at man er bra nok som man er. Og det er vi jo, hehe!

Er du noen gang redd for hva folk tenker når du for eksempel legger ut bilder der magen er helt naturlig og du for eksempel ikke holder den inn eller når du er helt ufiltrert?

Nei, ikke egentlig, men det er et veldig godt spørsmål. Sånn som på bildet over så kunne jeg holdt inn magen og retusjert fjeset mitt for å være enda “finere”, men det er jo ikke sånn jeg ser ut og da gidder jeg ikke det. Om folk syntes det er rart med en mage som får være som den er, så ekke det mitt problemooo. Jeg tok bildet i farta. Jeg har litt ettervekst, jeg flasser i fleisen, har ikke på meg sminke og magen tenkte jeg ikke på å holde inne. Jeg heier på at vi ikke trenger å holde inn magen og retusjere oss i hjel jeg. Tenk hvor mye mer avslappet forhold til oss sjæl mange hadde hatt! Jeg er som jeg er og hvorfor late som jeg er noe annet?

Snuser du?

Nope!

Hva er det flaueste som har skjedd denne uka?

Oiii, dette var en morsom en! Ja til flere sånne spørsmål. Hmmm…

Jo! Jeg blir faktisk skikkelig flau av å tenke på det og skammet meg i timesvis etter at det hadde skjedd. Jeg hadde vært på sending på fredag og da jeg var ferdig sto det en mann og ville ha et bilde signert av meg (SYKT FETT). Jeg skriver alltid til personen og spurte hva han het. Jeg er overbevist over at jeg klarte å skrive feil navn og legge på en l på slutten av navnet. Det var ikke en gang et vanskelig navn, men jeg var så kokt i hodet og klarte ikke å tenke. Det var liksom ikke en hilsen på en serviett, men det var et ordentlig opplegg og det var jo superstas – Men jeg klarte jo og klusse det til🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ LESER DU DETTE SKAL JEG GJØRE DET GODT IGJEN!

Nå tok skammen meg igjen, så nå klapper jeg igjen og vekker C til live igjen. Nå skal denne søndagen nyyyyytes💛

Jeg håper du har det bra og at dagen blir enda bedre!

2 kommentarer

2 thoughts on “Jeg svarer på spørsmålene deres!

  1. Hei 🙂

    Jeg fester ikke så ofte men av og til ,jeg drikker ikke alltid når jeg er på fest, men noen ganger. Jeg blir fort fyllesyk og får fort fylleangst, velger derfor ofte å vere edru:)

    Jeg ønsker å stille deg ett spørsmål, håper du ikke tar det frekt, jeg er bare nysjerrig 🙂
    Jeg lurer på hvorfor du ikkje drikker? liker du bare bedre å vere edru enn beruset ? blir du fyllesyk fort? eller har du opplevd negative hendelser rundt alkahol som barn? 🙂 er det sån at du ikke vil smake ett glass vin også ? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *