En gledelig overraskelse!

Categories TIPS!

Reklame | Desenio

Det føles ut som at jeg nettopp flyttet hjemmefra selv, og det at lillesøster nå også har flyttet ut gjør at storesøsterhjertet mitt gråter litt.

Hva skjedde med den lille jenta mi? Hvordan skal hun klare seg selv? Hvordan skal hun bli mett i magen? Tenk på alle de fyrene jeg må jage a. Nei, det blir nesten litt for mye for meg. Men, jeg veit jo at dette kommer til å gå som smurt og jeg bor jo bare et lite kvarter fra henne. Selv om det sitter litt langt inne å innrømme. 

Til tross for at hun har vært fast bestemt på at hennes nye hjem kun skulle bli innredet av henne, så tillot jeg meg og overraske henne med noe hun ikke hadde fått være med på og bestemme. Nemlig med postere fra Desenio!

Jeg bestilte min første poster fra Desenio da jeg flyttet hjemmefra første gang og ettersom hockeyspilleren min har dratt meg rundt i litt for mange leiligheter de siste årene har jeg vært en god kunde hos Desenio de seneste årene.

De har så mye fint og posterne deres gjør liksom at hjem blir hjem. Litt personlig. Litt trygt. Hjemmekoselig er kanskje ordet. Da trenger jeg liksom ikke så mye annet stæsj, eller ræl som C kaller det.

Pernille ble hvert fall strålende fornøyd:

Jeg gjentar. STRÅLENDE FORNØYD:

Det er jo mange som skal flytte hjemmefra for første gang nå, som skal inn i et nytt kollektiv eller ta fatt på et nytt kapittel (lite eller stort) og om du også har lyst til å pynte opp hjemmet ditt, samme hvor det er, med verdens fineste postere så kan du bruke koden MARTINEHALVORS for å få 25 % rabatt. Koden gjelder fra og med i dag 6.august til 8.august og den gjelder forresten ikke rammer, handpicked og collaboration-posters, bare så du vet det. Men, jeg anbefaler rammene derfra for det, for de er veldig fine!

Dersom du lurer på hvordan du skal få posterne til å passe inn og matche, så har Desenio en egen bildevegg-bygger der du kan sette sammen veggen først og se hvordan det blir. GENIALT! Den finner du HER.

Klikk deg inn, bestill dine favoritter og sett et nytt preg på hjemmet ditt HER.

Klem fra meg og en veldig fornøyd lillesøster!

2 kommentarer

2 thoughts on “En gledelig overraskelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *