Det er så innmari kult, for gjengen min på sosiale medier blir større for hver eneste dag. Folk som ler med (og sikkert litt av, hehe) meg, folk som lærer meg og hverandre nye ting, folk som heier, folk som kjenner seg igjen og folk jeg setter skikkelig pris på. Det er jo kanskje ikke alltid så lett å bare hoppe rett inn i filmen om noen sitt liv, der jeg sitter og gauler om ett eller prater om livet mitt, som de som følger ikke har peiling på hva inneholder.

Jeg tenkte derfor at jeg skulle svare på noen av de spørsmålene jeg ofte får fra nye tilskudd og internettvenner, sånn kjapt og gæli:

💕💕💕

Hvem er jeg?

… Jeg liker å tro at jeg er veldig morsom, og jeg har rekord i dårligst hårdag:

Jeg elsker å bevege kroppen min, og veit at jeg får det så innmari mye bedre når jeg har gjør det.

Hva jeg heter?

Martine Halvorsen. Da jeg var yngre drømte jeg om å ha minst fire navn, og at det aller helst skulle være en blanding av latinsk, med Elisabeth som fornavn. Nå er jeg derimot ganske fornøyd med at det er kort og enkelt.

Hvor høy er jeg?

Jeg er mye, men navnet mitt er ganske det eneste som er kort og enkelt med meg. Jeg er 1.80 høy og… Ja, ikke så veldig vanskelig om du spør meg. Spør du kjæresten derimot, så kan det hende at han er uenig. MEN! Det kan være fordi han må putte bokserne sine oppi skittentøyskurven og ikke ved siden av, eller fordi jeg synes det er ganske irriterende når vi er tomme for tørkerull, og han har bært på den hemmeligheten selv helt til jeg trenger tørkerull.

Hvor jeg er fra?

Nesodden. Elsket å gå på ungdomsskolen der, og jeg hadde faktisk heller tatt ungdomsskolen igjen, enn videregående. Når som helst.

Sivilstatus?

Samboer med verdens fineste fyr. På ekte. Vi har vært det i snart 6 år faktisk. Ja, med unntak av en liten pause der vi måtte finne oss selv osv. Jeg var overbevist om at han var mannen i mitt liv da, og det er jeg fortsatt.

Hvor gammel jeg er? 

Jeg er født i 1998.

Hvor bor du?

Spør du meg, så spør jeg deg. Neida, men vi har flytta mye. MYE. C, kjæresten min, spiller hockey og det har gjort at vi har flytta mer enn de fleste. Nå bor vi i Stockholm og han spiller for AIK. Vi har kjøpt oss leilighet “hjemme” i Asker (som vi kaller det), og jeg elsker den. Der skal vi bo utenom sesong, og når jeg er hjemme. Det er neppe siste gangen vi har flytta på grunn av jobben hans.

Hvilke kanaler har du?

Instagram: @martine.halvs

Snapchat: Martinehalvs

Podkast: Sykt Ærlig Med Martine

Jeg har også gitt uten bok som heter Sykt Normal!

Hva er liksom greia mi?

Jeg er egentlig bare meg sjæl. Jeg ønsker å vise frem livet ufiltrert og ærlig sånn som dette:

Men også sånn som dette:

Jeg har en drøm om at det en dag som være bra nok å være seg selv, og at vi skal slutte å oppfordre til noe annet. Jeg heier på åpenhet, at vi skal prate om det som både de kleine tingene, de vanskelige tingene og selvfølgelig det som er skikkelig, skikkelig fint. Men mest av alt så håper jeg at du skal synes at det er bra nok å være deg.

Velkommen i gjengen.❤️

2 kommentarer

2 thoughts on “Hvem er jeg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *