En fantastisk nyhet og en oppdatering

Categories Blogg

Hei og hå fra Stockholm, og fra den minst julete leiligheten i hele nabolaget. ❤️

I skrivende stund sitter jeg rundt kjøkkenbordet og spiser rester. Jeg har blitt en kløpper på å spise opp maten vi har i skapene og lage mat ut av… Det som er. Det er liksom ikke like fristende å stelle i stand fredagstacoen eller noe annet digg når jeg er alene, som når vi er to her hjemme, og siden jeg droppa sjokkis til middag i går kan det hende at det blir det idag. 😂

Det nærmeste det kommer jul her hjemme er julebuketten mammaen til C sendte oss, og julegavene som ikke har plass noe annet sted og som står i stua. Det river litt i hjertet på en som er så glad i jula som meg, men jeg trøster meg med at vi snart skal få jul i monitor.

C reiste i går morges for å spille kamp i kveld, og han kommer hjem i morgen tidlig. Det stakk litt i hjertet å skulle være alene to netter rett før han dro, men det går overraskende bra. Vi er jo tross alt proffe på å være i fra hverandre, og er det noe 2020 har lært meg, så er det å trives i eget selskap. Og leiligheten er aldri så ren og pen som når jeg er her alene, haha! Det skal sies at jeg ikke lider noe nød når det kommer til å skravle hvert fall, for som dere ser så et det hotline til Stockholm fra både Nesodden, Oslo, Narvik og ja… Jeg husker ikke hvor C er, lol.

Jeg får ofte spørsmål om hva som er best og verst med det livet vi lever. I går da jeg kjørte til Södermalm for å fikse noe, så fikk jeg en takknemlighetsbølge skyllende over meg. Det gikk opp for meg at der sto jeg, dønn alene i Stockholm og følte meg… Sterk. Det er vanskelig å forklare, for selv om vi lever et rart liv som ikke er fremmed for utfordringer og selv om jeg av og til drar meg i håret, så er det også innmari fint. Tenk på alt jeg får oppleve! Alle steder jeg får reise. Alle mennesker jeg får treffe. Alle mulighetene jeg får. For det er en styrke å klare og være alene, og spesielt i en ny by, uten verken familie eller venner rett rundt hjørnet. Og i går, for første gang siden vi flyttet utenlands igjen, så kjente jeg på den deilige følelsen av styrke og selvstendighet. Jeg skal prøve å huske på det neste gang jeg vrir meg i frustrasjon over det ene eller andre på grunn av den hersens hockey’n eller når C sier at sånn blir det ikke, fordi det kampen er flytta eller hvem vet hva. Haha!

I dag har jeg jobba, løpt meg en tur og så fort jeg er ferdig å oppdatere dere, så skal jeg på butikken. I kveld står det hockeykamp på planen, og jeg lurer jaggu på om jeg skal begynne på Sex And The City på nytt, hehehe.

MEN! Hallo! I dag fikk jeg en stor nyhet, og jeg gleder meg SÅ til å dele det med dere i 2021. Jeg hadde faktisk ikke trodd det, så ja… Klyp meg i armen sier bare jeg. Haha! Det føles cirkabirka sånn her:

Nå skal jeg klappe igjen tåta, også snakkes vi seinere. Jeg håper du har det fint og grattis til deg som har fått juleferie, jeg håper du koser deg gløgg ihjel.❤️

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *