Hva tjener du?

Categories Podkast 🎧

Er det egentlig innafor å spørre noen om hva de tjener? Hvordan i alle dager kan man gjøre lite penger til mer? Hvor mye må man ofre, for å få råd til det man vil?

Vel, alt er relativt. Noen syntes det er greit å være åpne om hva de tjener, andre syntes ikke det. Noen er veldig opptatte av å spare der det spares kan, mens andre bruker der det brukes kan. Noen må ofre en hel del, mens andre ikke må ofre noe som får helst. Det kommer jo også helt an på hva man ønsker seg!

En ting er hvert fall sikkert, og det er at økonomi er vesentlig og viktig for oss alle. Noen av syntes det er kjedelig, noen syntes det er vanskelig og noen syntes det er kjempegøy – Og enkelt. Lise, dama bak Pengesnakk er en av de, og hun er helt rå på sparing. Mange tror jo kanskje at man må ha mye for å spare, og hvert fall om det skal bli mye – Men for noen så kan jo det å droppe den kaffekoppen til 50,- hver eneste dag utgjøre store summer. Faktisk 18 250,- på et år og 182 500 på ti år.

Mange mener jo at det ikke er vits i å spare den femtilappen, men ikke kom her og si at ikke nesten 200 000,- er mye penger!  Men, om det gjør deg lykkelig, så syntes Lise du skal drikke den kaffen, om ikke, så kan du vel like godt droppe den. Hvordan og hvorfor får du høre snart, for i dag prates det om økonomi, sparing og hva både du og jeg kan gjøre for å rydde i økonomien vår. Det kan jo godt hende at noen av oss trenger, og at det er en fin start på det nye året å sette oss et sparemål.

Og du? Jeg er elendig på tall og jeg veit at det kan virke som at man må være dødsgod for å klare å spare, men neida. Det må du faktisk ikke!

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

GOD SPARING!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *