Hva som egentlig skjer

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei og velkommen til… 

… Klesvask og utpakking…

… Og tomt kjøleskap. 

I dag våknet jeg opp og hang med geipen. Etter litt over en uke på farta både på hytta, Kragerø og Hafjell, så føltes det ut som en skikkelig nedtur å skulle vende nesa hjemover i dag. Spesielt å skulle gjøre det aleine. C dro nemlig tidligere hjem enn oss andre i dag, for å ha noen dager fylt med trening, is (ikke sånn is jeg foretrekker, hehe) og kjør i Skien. Jeg skal ikke klage så innmari, for jeg skal bare være hjemme i en dag eller to, før jeg setter meg i bilen for å dra til Skien jeg også. Det døgnet, eller kanskje to jeg skal være hjemme skal jeg jobbe, til gynekologen🎉 og ta vaksine! Det fortjener faktisk fyrverkeri ganger tre. 

Jeg tror grunnen til at jeg har følt meg litt som dette i dag er at virkeligheten slo meg litt i trynet. Da C kom hjem fra VM kom han hjem til et kaos bestående av jobb og plikter for min del, og jeg har knapt rukket å være en god kjæreste før vi satt oss i bilen for å ha noen feriedager. Det har vært så innmari fint, nødvendig og bra. Jeg tror det at han plutselig dro i dag, selv om det bare er en natt eller to borte, noe som er barnemat for oss, var litt for brutalt for hjertet mitt. Jeg bare… Jeg synes liksom at sesongen som har vært har vært så heftig, både på godt og på vondt, og selv om det egentlig føles ut som en evighet siden, så gjorde det ikke det allikevel i dag. Jeg tror rett og slett jeg fikk litt hetta for at sommeren bare skal forsvinne, at vi plutselig skal til et nytt sted, land, som vi ikke helt vet enda, om ikke så altfor lenge og at han skal være mer borte enn hjemme. Nei… Jeg orker egentlig ikke å tenke på det. Herregud! Sommeren er jo nå, og det er jo helt teit å bruke denne verdifulle tiden på spøkelser i topplokket. 

En ting er hvert fall sikkert, og det at det har vært skikkelig fint å ha sommerfugler i magen igjen. Nei, nå begynner jeg å sippe også her jeg sitter. Selv om vi har vært med familien vår i et sett de siste dagene, så har det vært så fint å bare være kjærester. Litt jobb er det alltid, men det har vært minimalt, det har vært god mat, mye tid, mye latter og det å bare være. Jeg har savnet det, og det var nok derfor det føltes litt feil at han skulle dra fra meg i dag. Ja, selv om jeg veit at det blir mange, mange, mange flere deilige sommerdager sammen før hverdagen drar i gang for fullt. 

Det er jo ikke rart jeg er forelska da eller!!!! Haha. 

Disse dagene på farta har vært helt fantastiske, og jeg er fylt med så mye takknemlighet og glede. Trygghet. Kjærlighet. Jeg har nok trengt påfyll av det mer enn jeg egentlig har forstått selv. 

Jeg hadde bare lyst til å titte innom for å si hei, oppdatere dere litt på hvor jeg er i løypa og spørre hvordan DU har det! Jeg håper at du har det skikkelig fint, og at du ikke har hengt med geipen i dag. Om du tilfeldigvis har det, så skal du hvert fall vite at du ikke er den eneste.💛

Nå skal jeg gjøre unna litt jobb, vaske litt klær og fikse litt her hjemme. Det er litt godt det også for så vidt, å lande litt liksom. 

Tips til en sang du burde høre idag:

Stand Up (From Harriet) – Cynthia Ervio 

Tips til rabattkode:

Koden Martineh20 gir 20 % rabatt på ALLE ordinære varer online hos BikBok i hele juli! 

Jeg sender deg en stoooor klem ❤️ Husk at det fortsatt er tid igjen til å gjøre noe bra for deg sjæl i dag!

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *