Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

En av mine favorittgensere finner du HER 

GOD TIRSDAG 💛

✗ Om en måned har den nye boka mi Sykt Voksen kommet. Det er helt sprøtt! Tenk at dere endelig skal få lese og ta del i mine innerste tanker, og forhåpentligvis le, kjenne dere igjen, føle og tenke. Jeg håper og tror så innmari at dere kommer til å sitte igjen og tenke “jøss, det er jo ikke bare meg jo”. Om du vil sikre deg et eksemplar som attpåtil er signert, så kan du bestille Sykt Voksen HER

✗ Ti poeng og en iskald dyne på en varm sommernatt til alle som evner å si unnskyld og legge seg flate når du driter seg ut. 

✗ Er det bare jeg som av og til skvetter når jeg kommer inn på profilen til noen på sosiale medier, som jeg kun har truffet i virkeligheten? Litt sånn “neimen gurimalla, erre sånn du er!!!!?” 😂 Elsker det. Spesielt på TikTok. Hilsen hun som selv glemmer at mennesker jeg kjenner følger meg på sosiale medier, haha! 

✗ Du får 20 % rabatt på ALLE ordinære varer online hos BikBok ut juli med rabattkoden Martineh20 💛  Klikk deg inn HER for å titte på alt det fine! Selv sikler jeg på denne fine toppen, til denne rå jeansen som jeg allerede har sikret meg og denne digge hoodien. Vil typ bo i den, haha! 

✗ Har du noen gang fått høre at du har forandret deg? For eksempel fra en gammel bekjent, en venn eller et familiemedlem? Jeg har det, og jeg har tenkt en del på det i det siste. For er ikke helt poenget at vi skal gjøre nettopp det? At vi skal utvikle oss og forandre oss? Jeg er hvert fall innmari glad for at jeg ikke står på stedet hvil, at jeg utvikler meg, vokser og forandrer meg. Det er jo det jeg jobber for hver eneste dag jo! 

Om du skal på roadtrip i sommer, om det så er en liten en: Sett på Riptide – Vance Joy på full guffe, dra ned vinduet og kjenn på den følelsen. 

✗ Jeg er nesten villig til å vedde senga mi, som er verdens beste seng, på at om du klikker hjem DENNE t-skjortekjolen, så kommer du ikke til å bruke annet resten av sommeren. Ikke neste sommer heller. Kanskje i en annen farge, fordi du klikker hjem DENNE også. 

Nå synes du muligens at jeg tenker fælt her, men jeg har gitt meg selv en utfordring. Du er hjertelig velkommen til å henge deg på, og det er helt greit å glemme det i blant, for også komme på det og la være igjen. Jeg har bestemt meg for at når jeg ser noe, for eksempel et bilde noen har lagt ut eller noe jeg kanskje ikke hadde gjort selv, hatt på meg selv eller hva det nå kan være, som IKKE er verken homofobisk, rasistisk, sexistisk eller drittsekk, så skal jeg la være å bry meg. Og heller stille meg selv spørsmålene: Hvorfor i alle dager skal jeg bry meg om dette? Hvorfor i alle dager skal dette påvirke meg? Hva har det å si for meg, så lenge personen som gjør dette liker det? Svaret er jo ikke en dritt ikke sant, og da kan jeg jo la være å ha en mening om den kjolen, det bildet eller den dittenellerdatten også. Det er rett og slett prosjekt: LA FOLK LEVE SITT EGET LIV UTEN Å BRY DEG ELLER FRYD DEG PÅ EGNE VEGNE! 

Etter å ha vært på hyttetur i Hafjell i helgen, så tror jeg at jeg har bestemt meg for at vi må spare til hytte. Jeg veit at C ikke er hjemme og kan stikke på hyttetur om vinteren, men altså… For et ålreit sted! Og snakk om sjelefred a! Drømmen må jo være å kunne ta med meg familien på hytta vår, puste ut, leve og henge. Ja, og at de kan stikke dit når de vil! At det liksom er et sted for kvalitetstid og hvilepuls. Problemet er bare at jeg fikk nesten like lyst på leilighet i Kragerø da vi var der, haha. Men nei… Hytte på Hafjell står øverst faktisk. Det er lov å drømme vel?

✗ Jeg er altså så mye fint treningstøy, og det er omtrent et luksusproblem hver gang jeg drar ut skuffen som bugner av favoritter. Jeg har liksom favoritter til hvordan jeg føler meg, til hvordan været er og hva jeg skal, og jeg tror herved at jeg har konkludert med at DENNE sports-BHen er den fineste jeg har. Den sitter i tillegg helt fantastisk, og jeg var lei meg da jeg måtte slenge den i skittentøyskurven her om dagen – Fordi jeg aller helst vil bruke den hele tiden. Den er feminin, støttende og helt rå. 

Det var det jeg hadde på hjertet i dag, haha! Jeg håper tirsdagen din er fin og at du egentlig ikke har peiling på hvilken dag det er om du er en av heldiggrisene som kan nyte sommerferie.💛

Klem i fleng, 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *