Hva i alle dager skal jeg gjøre?

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Noe av det første C sa til meg når vi ble enige om at jeg skulle flytte inn til han var at «nå må du huske på at dette egentlig er en sånn guttehule og ikke en sånn bloggleilighet». Ikke det at jeg vet hva en bloggleilighet egentlig er for noe, men jeg tok hvert fall hintet. Nå må du ikke kjøre over meg med alle greiene dine, kunne han egentlig sagt – Men det er greit, jeg tar’n.

I det han sa det forsto jeg at jeg måtte begynne forhandlingene. For leiligheten er topp, men noen endringer må og har måtte skje. Jeg har derfor forsøkt meg på gi og ta-taktikken, noe som nesten har fungert strålende hittil. Jeg tar mest, og han får litt. Hehe, neida. Joda.

Snakkes blå puter i sofaen. 

Problemet mitt nå er bare at jeg står ovenfor et gigantisk bilde på soverommet som jeg aller helst ikke vil se igjen. Joda, det er fint det og det har passet veldig godt inn i den såkalte “guttehula”, men på mitt, eller vårt soverom passer det aldeles ikke. Aldeles ikke. 

Det passer faktisk så lite inn at jeg håper at noen skal komme og stjele det, så jeg slipper og ta diskusjonen. Jeg er nemlig fryktelig redd for at jeg taper den, ettersom jeg allerede har vunnet diskusjonen om bildet i stua. Haha!

Det er sannelig ikke like lett å flytte inn til noen, som å flytte inn i noe fra scratch sammen. Men, jeg gir meg ikke og jeg lever i håpet om at bildet skal fordufte på et eller annet vis. Om ikke så er jeg nødt til å finne en svært god forhandlingsstrategi, eller få solgt det for så mye penger at han syntes det er greit – Og helt ærlig? Du er gæren hvis du kjøper det for så mye penger. Haha!

… En selfie av meg, håret mitt som burde vaskes og bildet som foreløpig står vendt feil vei på gulvet på soverommet👇🏼

PS: Si ifra hvis du vil gjøre innbrudd og stjele bildet. Jeg betaler godt😂 Nå skal jeg fortsette prosjekt-innflytting! Jeg håper dagen deres er bra💖

// Marty

6 kommentarer

6 thoughts on “Hva i alle dager skal jeg gjøre?

  1. Tja, en lang rekke med knagger rett over bildet og dine klær på kleshengere over, så venter du..og venter…. en dag gir han seg nok. Tålmodighet er en dyd, sies det.

  2. Du kan heller si at et speil på veggen passer mye bedre enn et bilde. Speil får rommet til å se mye større ut. Eller kjøre på med strategien at det ved et uhell havnet med ting som dere skulle få vekk og at det er blitt sporløst forsvunnet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *