Hun fikk sjokkbeskjeden: Mamma har fått kreft

Categories Podkast 🎧

Livet var kanskje på sitt fineste, kuleste og beste da Ingrid fikk sjokkbeskjeden. Hun hadde nettopp kommet hjem fra TV-innspilling, hun var nyforelsket og hadde fått seg kjæreste.

Det hele begynte med at mammaen til Ingrid fikk vondt i magen på ferie. Ingrid sa til mammaen sin at hun skulle prøve å gå på do og slappe av, men det hjalp ikke. Til slutt så klart ikke moren en gang å gå på do og hun oppsøkte lege. Da fikk hun beskjed om at det var funnet to cyster på størrelse med to tennisballer på den ene eggstokken.

Ingrid, som aldri hadde hatt det bedre og som egentlig lurte på hvor mye bedre livet kunne bli, fikk sjokkbeskjeden og hun brukte lang tid på å skjønne alvoret.

Mammaen hennes hadde fått kreft. 

Selv har jeg forestilt meg scenarioet flere ganger og hver gang så konkluderer jeg med at det ikke kan skje. Jeg orker ikke. Jeg vil ikke. Det kan bare ikke skje.

Allikevel så skjer det. Med alt for mange. Med mennesker vi er glad i, som vi bryr oss om og som vi ikke skjønner hvordan vi skal klare oss uten.

Ingrid klarer ikke å tenke på hvordan livet er uten moren sin, men både hun og moren har bestemt seg for en ting: Denne kampen skal de vinne.

I dagens episode av podkasten min deler Ingrid sin historie om hvordan det er når mamma får kreft og hvordan det er å være påførende.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *