Det er mandag, sola skinner og jeg har hatt en svært etterlengtet dag sammen med han jeg bor med. Eller, han som stikker innom i ny og ne, haha!

Det er ikke så ofte jeg sover litt lenge, trener midt på dagen, drar på date og spiser is på mandager. Selv om jeg mener at det i utgangspunktet burde vært obligatorisk. Siden det er så digg. Men, lever man med en fyr som det jeg gjør er det bare å tilpasse seg og date når man date kan. Mandag eller ei!

Han drar avgårde igjen i morgen, så jeg har brukt denne dagen til å suge til meg det jeg kan av og kjærlighet og oppmerksomhet. Og gjett om jeg skal utnytte resten av dagen til det også! Jeg er vanligvis ikke så klengete, men akkurat i dag har jeg vært det – Med tillatelse.

Jeg juger om jeg sier at det går helt fint å omtrent kunne telle på en hånd hvor mange dager vi har hatt sammen de siste månedene. Hjertet mitt verker, men det hjelper ikke å sutre. Tro meg, jeg har prøvd. Og, det er jo egentlig ingenting å sutre over heller. Annet enn at vi har har og har hatt veldig lite tid sammen. Ellers er jo alt fryd og gammen.

Jeg heier sånn på han at det gjør vondt og ikke for å skryte, men fy f*en for et team vi har blitt. For et team vi er.

Jeg håper mandagen deres har vært fin og at sola har skint på dere idag også. Nå skal jeg logge av og suge til meg enda litt til kjærlighet. Vi snakkes i morgen. Da kommer det forresten en ny podkastepisode, som skiller seg litt ut fra de andre som har kommet til nå! Stay tuned.

Klem fra meg

 

 

 

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *