Hei til noen nye…

Categories Inspirasjon, TIPS!

Reklame | Ellos

I helgen fikk jeg en melding fra bestekompisen til C som lurte på hva våre planer for 17.mai var. For det første så gikk det opp for meg at det snart er 17.mai og for det andre så har jeg ikke peiling på hva vi skal. Ja, mest på grunn av jobben til C og at det er umulig å planlegge det foreløpig, men også fordi jeg egentlig ikke har tenkt så langt enda.

Jeg gledet meg alltid skikkelig til 17.mai da jeg var yngre og jeg husker at jeg alltid angret på at jeg ikke hadde spist flere is enn jeg gjorde når jeg la meg. Hvert eneste år. Heldigvis har broren min bursdag 18.mai, så skuffelsen varte ikke så lenge, haha!

Nå skal jeg innrømme at jeg har et veldig ambivalent forhold til 17.mai, men er det en ting 17.mai stort sett betyr, så er det vår, lysere og varmere tider. Takk og lov!

Ja, og lysere og varmere tider betyr sommerkjoler, letteplagg og mindre bekymringer. Og det er sommerkjoler jeg egentlig tenkte at vi skulle prate om nå. For hvis du er en som foretrekker å bruke kjole på 17.mai, så tenkte jeg at jeg skulle gi deg noen tips til hvor du finner den, eller hvis du bare er like hekta på sommerkjoler som meg. Ja og hallo! 17.mai-kjolen kan fiiiiint brukes igjen.

Jeg er en STOR fan av Ellos. Grunnen er at de har klær til alle og enhver, at klærne har god kvalitet og at jeg finner omtrent alt jeg er på utkikk etter.

Denne drømmen finner du HER og den finnes fra str. 34 til str. 48.

Denne er så fin og finnes også er ‘rosablomstret’. Denne finnes også fra str. 34 til 48 og du finner den HER.

Hellooooo there! Denne finner du HER. 

Denne meg skinnjakke, sneakers og favorittsolbrillene mine… HALLA! Du finner denne kjolen HER.

Denne finner du HER.

Disse kjolene er hvert fall noen av mine favoritter, både til hverdag og fest, men jeg anbefaler deg å ta en titt på de andre kjolene fra Ellos Collection HER

Nå får du også 20 % på alle Ellos sine kolleksjoner ved å bruke koden 395415. Det gjelder selvfølgelig på annet enn kjoler også, selv om jeg har tenkt til å bruke den på kjoler selv, hehe 👗

Nå skal jeg ta en titt i handlekurven min og se hvilke kjoler som skal få en plass i klesskapet mitt denne sommeren, ja, også skal jeg gi bort og selge de kjolene jeg har slått opp med. Sånn får det være… Hei til noen ny venner, hade til gamle!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *