Henrik Borg er sykt ærlig om narkogjeld, rus og et enormt pengebruk

Categories Podkast 🎧

Jeg skal ærlig innrømme at jeg sliter litt med å plassere dagens gjest. Hvem er han egentlig? Hva vil han egentlig? Hva er egentlig greia hans?

En ting er hvert fall sikkert og visst, og det er at han er høyt og lavt. Han er elsket og hatet, han er på mange måter kontroversiell, han er unik og han er genuin.

Henrik Borg er over alle hauger. Han har deltatt på Ex On The Beach, Influenserne og laget de de voksne vil kalle skandale-TV.

Hva i alle dager gjør at man frivillig velger å støpe penisen sin på TV? Trives han egentlig i bransjen? Hvem er han egentlig? For noen er han eksen til Ulrikke Falch, for noen er det han Blodprisen, for noen er han, han fra Ex On The Beach og for noen er han bare Henrik. Og jeg har litt lyst til å bli kjent med bare Henrik.

Jeg vet at han har bipolar lidelse, og jeg lurer på hva den betyr for han. Hvem er Henrik? Hva drømmer om? Hvorfor tar han de valgene han tar? Hva mener familien hans? Er han helt ferdig med rus?

Når han svarer på hvorfor han ble med på Ex On The Beach måper jeg. For jeg hadde kanskje trodd at grunnen var at han ville bli kjendis eller fordi han bare syntes at det var gøy, ikke fordi han måtte betale ned en narkogjeld.

Spørsmålene er mange, og jeg er veldig spent på å bli kjent med han, bak tattiser, den gjennkjennlige latteren og spenstige påfunn.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *