Hvordan kan det være torsdag allerede? Denne uken har bokstavelig talt flydd avgårde og jeg husker knapt hva jeg gjorde på tirsdag. Men, det er nydelig for det betyr at C snart er hjemme igjen og at det snaaaart er helg!

I skrivende stund sitter jeg hjemme rundt kjøkkenbordet hos mamma og pappa. Jeg har vært her i noen dager på grunn av litt av hvert, og jeg blir tidvis Martine 11 år igjen.

Jeg blir for eksempel nærmest sjokkert om mamma sitter og spiser uten å ha tenkt på meg for eksempel. Jeg veit at jeg ikke har bodd hjemme på nesten fem år, men hallooooo – Jeg trodde at hun merket når jeg er sulten😂

I dag har jeg vært på farta, tatt bilde av noen fine blomster, blitt bilsyk av å jobbe fra bilen og vært på en lansering med Isabella Löwengrip. Du kan si akkurat hva du vil, men makan som den dama der står på. Det kan ingen ta fra henne, og jeg lar meg inspirere – STORT!

I kveld er det duket for landskamp mellom Norge og Østerrike, så jeg og gjengen skal dra for å se kampen. Jeg har jo gått til innkjøp av en ny vinterjakke, og jeg har det siste døgnet sagt at jeg elsker den hvert fall ti ganger. Den er så varm, så digg og så kul!

Heia C og Norge ❤️ Jeg håper du har det fint, og at du trives.

Klem fra meg!

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *