Ukas mest stilte spørsmål. Om det er slutt. Mellom meg og C. Jeg skal ikke juge og si at de siste ukene var vært enkle. De har vært beintøffe, og det har det egentlig vært lenge. I flere år. Ikke oss i mellom, men i det vi står i. Livet vi velger å leve. Og det er noe som har tatt slutt de siste ukene. Vi har tatt er tøft, vanskelig og sikkert på mange måter kontroversielt valg om å gjøre det som er best for oss. Noe vi diskuterte knallhardt i sommer også. Basert på lovord og marginer.

Det å ta valg basert på hva som er best for seg selv, er ikke alltid enkelt. Det krever mot, både til å være tro mot seg selv, men også å stå opp mot andres tanker og meninger. Forventninger, ikke minst. Vi har hatt det tøft, og det har vært vanskelig å beslutte rett. Eller, tørre å beslutte rett. Det er en vesentlig forskjell. Men vi har gjort det nå. Det er ubehagelig, men rett.

I morgen skal jeg hente Christian på Gardermoen. Han reiser tilbake til Europa. Vi har reist hjem. Fra USA. Beslutningen har tatt tid, det har krevd mange samtaler og mye fornuft. Det har vært litt som å velge mellom hodet og hjertet. Men vi har valgt rett. For karrieren hans, for meg, for oss og for tiden fremover.

Vi har i lang tid våknet hver eneste morgen uten å vite hvor vi skal bo i morgen. Det er krevende og tøft, men vi har stått støtt i det. Samme hva. Og det skal vi fortsette med, men med andre rammer. Hvor veien går videre er ikke bestemt, og uansett hva det måtte bli – Denne sesongen, eller neste, så står vi støtt og gleder oss.

Vi har lært at vi alltid skal velge med hjertet og det skal være gøy å følge drømmen, selv når det er tøft. Så, USA-eventyret er over for nå og vi er evig takknemlige for mulighetene, minnene og menneskene. De har vi med oss i hjertet for alltid. Verden har blitt og fortsetter å være vårt hjem, og det blir spennende å se hvor det neste blir. Men, noen ganger må man ta et fot i bakken hjemme fordi det er det beste for seg – Og det gjør vi nå. Det er ingen skam å snu, ikke sant. Å følge hjertet. Gi drømmen en ny kurs, pusse litt på’n og fortsette.❤️

4 kommentarer

4 thoughts on “Hæ, er det slutt?

 1. Håper jeg ser han tilbake her hjemme i Fjordkraft ligaen🙏i de rette fargene.
  Masse lykke til videre ❤️

 2. Utrolig viktig og gjøre ett valg som er korrekt for seg selv.
  Og ikke alle andre, dere har fremdeles hele livet foran dere.
  Til og følge drømmene deres.
  Og man må faktisk ta noen avgjørelser som kan være tøffe, men gud så deilig det føles etterpå. Sug på karamellen som det så fint heter, og nyt hverandre, kjærligheten og ikke minst drømmene.
  Heier på dere, med eller uten pøck og kølle
  Når en dør lukkes, åpnes en ny

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *