Gratulerer, vi har klart det. Vi kom oss gjennom januar! Til tross for at januar ba på mye for min del, virker det som at januar har vart i en evighet. Jeg så at det var en som postet en story på Instagram i går der hun skrev noe som “wow, tenk at det er en hel måned siden nyttårsaften allerede”, og jeg tenkte umiddelbart at hun er nødt til å komme fra en annen planet enn meg. I mitt hode er det nemlig ca. et år siden nyttårsaften.

Akkurat nå sitter jeg inne i leiligheten min og jeg håper at jeg ikke skal snø inne, for det er jaggu ikke lenge igjen til jeg har snø opp til 2.etasje. Jo, det er lenge til, men det er forbanna mye snø. Det snør, det snør og det snør. Jeg måker, jeg måker og jeg måker. Til tross for at det både er vått, tungt og tidvis ganske grusomt med så mye snø og slafs som det er ute nå, så skal det ha at det er himla fint ute. Ja, men mest stress og vått, hehehe. 

Det er fredag og det er helt nydelig! Denne uken har vært fin. Kanskje den beste hittil i år faktisk. I dag har jeg vært i et spennende møte, jeg har produsert innhold og jeg har spist lunsj med pappa. Lunsj med pappa i 13.00 på en fredag betyr jobb, og jeg takker høyere makter for at jeg har en pappa som skjønner alt jeg ikke skjønner når det kommer til det å drive et firma. Takk!

Forresten! Det er ikke så altfor ofte at jeg tipser om noe her på bloggen, men fysøren… Jeg kom over disse hvadetnåheter hos Sunnkost og de er altså SÅ gode. De er ikke “dette får jeg betalt for gode”, for de er skikkelig gode – Helt på ekte. Det beste av alt er at de er sukkerfrie og glutenfrie. Hot tips.

Nå skal jeg spille inn en video og gjøre unna et par ærender før jeg skal ta helg. Denne helgen er det duket for futsal (innendørsfotball) både lørdag og søndag, så jeg skal bruke kvelden til å lade opp! Jeg håper at fredagen deres har vært fin og at den ikke har vært altfor preget av snøværet.

Klem fra meg! <3

// Marty

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Gratulerer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *