Gratulerer til…

Categories Blogg

Reklame | PostNord Norge

GOD MANDAG, gjengen! Dagen i dag har bestått av møter, møter og enda litt flere møter. En inspirerende og bra mandag. Ja, til tross for at jeg forestilte meg at det var søndag da alarmen ringte i dag morges. Det var tøft. 

Akkurat nå er jeg hjemme hos mamma og pappa, og det passer utmerket, for jeg skal nemlig poste en pakke samtidig som jeg skal hente en annen på posten. I forrige uke delte jeg en konkurranse på Facebook med mulighet for å vinne en landslagsdrakt signert av alle gutta på det norske fotballandslaget, i går trakk jeg konkurransen og idag skal jeg sende pakken med MyPack GO. Det er en tjeneste levert av PostNord, for oss som skal sende pakker under 20 kg til mottakere i Norge. Genialt og enkelt. 

Postkontoret blir jo liksom hjemme, og det passer meg midt i blinken. Ja, og heldigvis er det lenge til jul, men det er da nødt til å være genialt i julestria?!

For meg er det viktig at ting er så enkelt som mulig, hvis ikke blir jeg både sur og gretten – Fort gjort si, haha! MyPack GO er superenkelt og man både betaler og printer ut etiketten til pakken hjemme eller på jobben. Man fester etiketten på pakken og leverer den til ønsket leveringssted i butikk. Ja, også er det veldig lurt å sørge for at pakken er ordentlig pakket og lukket, og at det ligger trygt og innpakket i noe sånn at det du sender ikke blir skadet under levering. Jeg lover Rune, som er vinner av konkurransen at landslagsdrakten er sikret ekstra godt😉 (Han er kontaktet via Facebook).

Nå skal jeg komme meg ut døra, sende pakken og komme meg hjem for å spise middag. Når jeg flyttet hjemmefra hadde jeg faktisk ikke trodd at det å komme hjem til middag skulle være så luksus.

Trykk HER for å lese mer om MyPack GO! 

Takk til alle som deltok i konkurransen. Vi snakkes 💌

// Marty

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *