La meg bare si noe sånt som: Det er slutt…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Okei, hvis du klikket deg inn fordi du trodde noe var slutt så går det helt fint. Da er vi i så fall i HELT samme båt:

I dag morges tuslet jeg trøtt og sur inn på badet for å utføre min faste morgenrutine, nemlig å sjekke mobilen på doJeg satt på do, bladde meg gjennom de irriterende oppdateringene til alle morgenfuglene, nattens hendelser, sinnssyke statuser og artikler.

Først klikket jeg meg inn på en artikkel om at Sophie Elise skulle bli skuespiller. Jeg tenkte «fy søren, hun der gir seg aldri. Lurer på hvor mye spenn hun får for det», før jeg klikket meg inn på statusen til naboen som plutselig skulle skille seg med mannen hun giftet seg med i helgen og så inn på en ny sak om at Per Sandberg og Bahareh Letnes er klare for Charter Feber.

Og først etter en dusj og litt frokost gikk det opp for meg hvilken dag det var. 1.april. 1. forbannade-april.

Jeg må ærlig innrømme at jeg skammet meg over den utgaven av meg selv som slukte alle disse spøkene som om det skulle vært potetgull på morrakvisten, samtidig som jeg ble litt skuffet på sladrekjerringene i gata sine vegne – Ja, siden naboen ikke skulle skille seg allikevel. Det var jo baaaare humor, ikke sant. Drit morsomt.

Enda morsommere er det at TV 3 nekter for at det ikke er apirlsnarr at Per og Bahareh skal være med på Charter Feber. Altså – DET er humor det. Ja, at de faktisk skal være med altså.

Men, om det stoppet der? Neida. HELE Facebookveggen min har vært prydet av «dette er jo kjempe morsomt-statuser» og hver fjerde blogger jeg følger på Instagram har bydd på «jeg slutter», «jeg er gravid» eller «vi slår opp»-greier på Instastoryen min i dag. Den ene dagen i året der det i teorien er lov med clickbait. Ja, og det betyr ikke at det er lov i praksis. Beklager. 

Haha, tenk om alle hadde tenkt to ganger på alt de leste de andre dagene i året også a! Da tror jeg faktisk verden hadde vært et litt bedre sted.

Meg når jeg leser 1.april-spøker:

HAHA! Jeg håper at dagen deres har vært fin og at dere ikke har blitt lurt trillrundt – Sånn som meg🙋🏼

// Marty

 

 

4 kommentarer

4 thoughts on “La meg bare si noe sånt som: Det er slutt…

  1. Clickbait… det er vel der vi er i dag? Det er en kamp om leserne. Eller, en kamp om å få lesere. Da må vi lokke med det vi lokke kan, eller hva? Ikke noe kritikk, altså. Jeg har vel lagt en lite lokkemiddel selv, for jeg er rimelig desperat (vel, det er å dra den litt langt) etter lesere og følgere.

    Da jeg så overskriften din, tenkte jeg at dette nok måtte være et agn. Men jeg klikket meg likevel inn, fordi jeg ble nysgjerrig på hva jeg ble “lurt” til nå. Så det store spørsmålet er vel, hvor langt kan vi dra den med å friste potensielle lesere med å lese bloggen vår? Når virker det mot sin hensikt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *