Blusen min finner du HER (jeg kjøpte den i sommer og jeg så at det ikke var så altfor mange størrelser igjen, men da veit dere hvert fall det!) – Buksa mi finner du HER

_______________________________________________

Hei freddan og hei på deg 💛

Den siste uken har vært… Kaotisk. Morsom. Heftig. Jeg sliter litt med å finne det riktige ordet. Den har hvert fall vært bra, innholdsrik og jeg har ikke kjedet meg et eneste sekund. Ikke litt en gang faktisk!

I går kveld gjestet jeg Dagsrevyen på NRK, i dag er det duket for Vixen Awards og i morgen står det debatt på NRK P1 på planen. Den burde du høre, for den blir nok både heftig, interessant og bra. Det er på Ukeslutt, og jeg legger ut tidspunkt på Instastory, så følg med der om du vil høre på.

Tunga rett i munn, sier bare jeg! 

Vanligvis så glemmer jeg å både sove, spise og trene når det går en kule varmt, men denne gangen har jeg husket å ta vare på meg sjæl selv, så et klapp på skulderen til meg selv. Jeg takker nyttårsforsettene for at de har sittet godt i minne den siste uka. Du vet, sove nok, være i fysisk aktivitet og spise nok mat, og mat som gjør kroppen glad.

Egentlig så tenkte jeg at jeg skulle titte innom for å si at jeg skal til Bergen 3.mars for å holde foredrag! Jeg og Marius Løken tar med oss to fine, innholdsrike, viktige og givende foredrag og tar turen for å holde foredrag for alle de som har lyst til å komme.

Det er så stas, og om du bor i Bergen, eller i nærheten, så håper jeg at du vil ta turen. Du kan lese mer om arrangementet på Facebook HER. Jeg håper at vi ses! Jeg gleder meg hvert fall masse til å dele, og til å treffe alle som tar turen!

Nå skal jeg gjøre unna siste rest av jobben som må gjøres før helgen, før jeg skal få på meg finstasen, kvinne meg opp og smile pent i kveld.

Vi snakkes senere, og du? God helg a❤️

 

3 kommentarer

3 thoughts on “Fredag og en nyhet!

  1. Spørsmål til “ukens spørsmål: Hva syns du om talen til Kristin Gjelsvik til SE og om situasjonen der? PS: Digger deg og bloggen din 😍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *