Litt av hvert

Categories TIPS!

Hei fint folk💛 Jeg tenkte jeg skulle titte innom og servere noen tips jeg. Noe fra sminkepungen min, fra spillelisten og klesskapet. For eksempel! 

💕 Noe jeg bruker mye om dagen: Jeg fikk en greie for babyolje da jeg var på sommerferie. Ikke for å sole meg med babyolje, for selv om jeg er glad i å steike så vet jeg at babyolje og de fleste oljer generelt ikke er spesielt lurt å sole seg med. KJØR FAKTOR! Uansett: Jeg hadde av en eller annen grunn skikkelig tørr hud der nede, så hver kveld smurte jeg meg inn med babyolje og det har gjort underverker for mye. Jeg bruker det ikke hver eneste dag, men når jeg føler behov for det. Det er genialt for å få både vipper og negler til å vokse også!

💕 En sang som går på repeat: The Bones – Maren Morris. Jeg vet ikke hva det er, den er digg! Det samme med Broken & Beautiful med Kelly Clarkson. Den gjør liksom dagen litt bedre!

💕 En Instagramkonto som gjør meg glad: Følg @Badesken. Ler litt hver dag. 

💕 En serie du burde se: Jeg nevner to jeg, hehe! Om du ikke har sett Gåsmamman så må du det. Eagles er også veldig underholdene, ganske Skam-aktig og jeg føler at de omtrent formidler mitt liv for noen år siden. Mamma digget den ikke, men det gjorde lillesøs, så det sier vel litt om målgruppen!

💕 Et produkt jeg sverger til: Denne highlighteren fra Loreal… JEG ELSKER DEN. Du finner den HER.  Den gir en SÅ fin glød i ansiktet!

💕 En genial app: Jeg har shoppestopp om dagen jeg! Målet er å ha det i en måned, og jeg er allerede veldig godt i gang. Jeg bruker ‘shoppestopp’ funksjonen inne på appen Tise, og der kan jeg se hvor mye jeg har spart både lommeboken og miljøet for.

💕 Et plagg jeg bruker mye: Jeg har funnet tilbake til tightsen jeg altså… Treningstightsen, vel og merke. Jeg tror det er fjerde gangen jeg forteller dere det, men jeg bruker denne oftere og mer enn jeg sikkert burde😂

Jeg håper du har hatt en fin uke hittil og jeg håper du får en fin helg! Selv gleder jeg meg som en unge til en frihelg. Jeg skal spise godis, se hockey, henge med favorittmenneskene mine og sooooove! Men, først skal jeg holde et foredrag på Fagernes for en haug av fine folk.

Vi snakkes😚

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *