I dag føler jeg meg like grå som været. Da det gikk opp for meg at det var snø i luften tidligere i dag, visste jeg ikke om jeg skulle le eller gråte. Jeg konstaterte hvert fall med at det gidder jeg f*en ikke. Og utrolig nok virker det som at jeg hvert fall foreløpig har fått ønsket mitt oppfylt. Fjo. 

Akkurat nå sitter jeg i joggisen og jobber. C kom nettopp hjem fra trening og jeg kjemper for å glemme krokanrullen i skapet på kjøkkenet. Ja, jeg har en sånn dag der krokanrull frister. Skjønner du, eller? Jeg liker jo egentlig ikke krokanrull en gang, og lurer på hvorfor i alle dager C har gått til innkjøp av det. En ting er hvert fall sikkert: Den må bort og jeg vil helst at jeg skal slippe å ta meg av saken.

I dag hadde vi egentlig planlagt en dag der vi skulle gjøre noe hyggelig, finne på noe og du vet – Pleie kjærligheten, som de kaller det så fint. Jeg jobbet som en gærning i går for å ha mulighet til det, men plutselig ble treninga hans flyttet og vi slapp å gjøre noe hyggelig og pleie kjærligheten i dag allikevel.

Flaks for han at han (taktisk smart) overrasket meg med blomster i går, for det var så vidt det hjalp å telle til ti og svelge tungt en, åtte, tolv ganger.

Men, sånn er det. Blir jeg hvert fall fortalt. Fordelen var at jeg fikk tid til en real treningsøkt, til å rydde i en skuff jeg har gruet meg til å rydde i og tømme mailinnboksen – For en gangs skyld. Aldri så gæli at det ikke er godt for noe, eller noe sånt.

Nå skal jeg gjøre unna dagens siste gjøremål før jeg faktisk skal slenge meg på sofaen og bli der. Det er jaggu ikke ofte, men i dag får sengetøyet som burde vaskes vente – Ja, og alt det andre jeg føler at jeg egentlig burde gjort. Vi har forresten begynt på en ny serie som jeg egentlig ikke vil se ferdig fordi den er så forferdelig, men jeg klarer jo liksom ikke å slutte og se heller.

Den heter «den som dreper» og ligger på Viaplay. Ja, og jeg anbefaler ikke å se den når du er alene hjemme. Snakker av erfaring, heh.

Jeg håper at dere ikke føler dere like grå som meg idag og at livet smiler. Det gjør for så vidt det her altså, det er bare litt overskya i dag – Og sånn er’e.

Klem fra meg!

 

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *