… I dag kan jeg stolt dele at podkasten «SYKT ÆRLIG med MARTINE» er et faktum! 

Jada, enda en podkast – Og fy søren så kult det er.

Jeg en hu som smiler til fremmede på butikken, jeg inspireres av mennesker som er får til kule ting og jeg engasjerer meg i alt fra kjedelige fotballkamper til Donald Trump.

Jeg er langt i fra perfekt. Jeg driter meg ut, har mye å lære og jeg er som jeg er, og vet du hva? Det får jaggu værra nok.

Jeg snakker rett fra levra og jeg er sykt ærlig. Jeg er opptatt av at vi skal snakke om både det som er fint, det som er vanskelig og det vi snakker for lite om.

«SYKT ÆRLIG med MARTINE» skal være en intervjupodkast der jeg måned for måned tar tak i temaer jeg interesser meg for og som jeg mener at vi burde snakke om. Hvert tema vil vare i fire uker og for hver uke er jeg så heldig at jeg vil ha med meg en ny person som har noe å komme med til månedens tema.

Jeg har et ønske om å snakke om de innerste tankene min generasjon har og alt vi har på hjertet. Både de såre tingene, de morsomme tingene og de ganske så kleine tingene. For det å være ung er ikke bare, bare – Og jeg tror det blir lettere om vi snakker om det. Oss i mellom.

Jeg gleder meg skikkelig og håper både at jeg og du kan lære noe nytt, finne ut av ting vi lurer på og kanskje føle oss litt mindre alene, der vi føler at ingen andre er som oss.

Hvis alt går som det skal er første episode ute allerde i morgen! Jeg oppdaterer dere selvfølgelig.

Så uvirkelig og så stas. 

🖤🖤🖤

// Marty

4 kommentarer

4 thoughts on “En STOR nyhet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *