Er det slutt mellom oss? Jeg svarer på spørsmålene deres!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Hei gjengen!

Det er søndag og det er klart for ukens spørsmål og svar:

Hvordan har du det?

Takk som spør ❤️ Jeg har det bedre enn jeg hadde det for en uke siden. Jeg juger om jeg sier at jeg har det drit bra, men jeg klarer meg.

Hvorfor er du så lei deg?

Det er skikkelig, skikkelig vanskelig å ha en blogg når man er så lei seg eller når man ikke har det så kult. Jeg vil jo heller ikke late som at jeg har det bra, når sannheten er noe helt annet. Hva jeg går gjennom akkurat nå er bare mitt, de det gjelder og mine nærmeste sin business. Kanskje jeg klarer å fortelle om det en dag. Faktisk så håper jeg kanskje det.

Er det slutt mellom deg og C?

Nei, det er det ikke. Den siste uken har vært vanskelig, tøff og ganske heftig, men det er ikke slutt mellom oss. Det håper jeg at aldri vil skje heller ❤️

Har du noen gang operert?

Jeg har aldri vært i narkose faktisk!

Hva tenker du om situasjonen i Brasil og hva gjør du får å hjelpe?

For det første så er jeg forbanna for at jeg fikk nyheten om at noen hadde liggi første natta på Ex On The Beach, før jeg fikk vite om hva som skjer med Regnskogen og at den har brent i tre uker. Personlig har jeg valgt å donere penger til Regnskogfondet og kanskje viktigst av alt: Lese meg opp på situasjonen. Hva kan JEG gjøre, hva kan JEG bidra med og hva kan JEG gjøre for å spre informasjon.

Er du glad i hester og har du ridd før?

JA! Jeg har ridd i mange år og jeg savner det hver eneste uke. Jeg har også konkurrert, og en gang fikk jeg til og med mulighet til å være med under en showdel på Oslo Horse Show! Faktisk så kom dette bildet opp på Facebook her om dagen. Det er meg og Marrock, min favoritt gjennom tidene.

Når kommer neste tema av podkasten ut?

Første torsdagen i september! Jeg tror og håper at dere kommer til å like det skikkelig godt🤞🏼

Har søsteren din flyttet ut?

Ja, tenk på det a! Hun har flyttet på hybel for å gå på den skole hun ville. Det er jo ikke lange biten fra der hvor jeg bor, så det er jo egentlig bare fint for meg som får sett henne enda oftere🤗

Hva gjør man når en eks gjør deg fysisk syk med sine løgner og stress?

Minner seg selv på at det er en eks av en grunn.

Hvordan kom du til det punktet at du ikke trengte å gjøre alt perfekt?

Jeg vet ikke om jeg har kommet dit helt enda faktisk. Det er mye som sitter igjen og jeg jobber med det hver eneste dag. Heldigvis har det blitt mye bedre, men mye sitter fortsatt igjen. Jeg prøver å gi litt faen, være trygg i meg selv og konstant minne meg selv på hva jeg faktisk syntes er viktig, og det hjelper MASSE!

Hva betyr egentlig begrepet influenser?

Det betyr rett og slett påvirker!

Hvis du skulle hatt et dyr, hva skulle det vært?

Jeg har en liten drøm om at jeg en dag skal kunne drive med hest igjen, men utover det så er jeg veldig glad i katter. Ellers, mine katter😂

Hva er din guilty pleasure?

Ex On the Beach.

Har du sett Sykt Perfekt igjen, og hva ville du idag sagt til jenta du ser der?

Jeg tror jeg ville spurt hvem hun gjør det for og hvem hun vil være.

Hva er det som alltid får deg til å smile?

Lillesøsteren min og C🥰

Nå skal jeg sørge for at jeg får i meg en real frokost. Jeg skal spille fotballkamp i kveld og jeg gleder meg! Fotballformen er ikke helt der den var før sommeren, men jeg håper og tror at skrotten drar meg gjennom 90 minutter allikevel😅

Vi snakkes senere, nyt søndagen!

 

3 kommentarer

3 thoughts on “Er det slutt mellom oss? Jeg svarer på spørsmålene deres!

  1. Det beste du kan gjøre for regnskogen er å ikke spise kjøtt, og påvirke andre til å ikke spise kjøtt! Hovedgrunnen til at regnskog kuttes er fordi vi trenger soya som kraftfor til dyrene vi avler opp for å spise. Søk det opp og les!

      1. Det beste du kan gjøre er å slutte å spise kjøtt og meieriprodukter, 100%, i tillegg til å oppfordre andre til å gjøre det samme. Om du ikke gjør dette, vil jeg ikke påstå at du gjør ditt beste. Tenker vi litt lengre enn vår egen nesetipp så skjønner vi at vi ofrer virkelig INGENTING i forhold til de som ofrer livene sine fordi vi i rike land er så glad i kjøtt. Husk at de menneskene som rammes hardest av klima- og matkrisa, samt alle dyrene som blir drept, er MYE viktigere enn vår personlige smak i mat! Hadde vært veldig interessant å se deg skrive mer om dette. Om du er uenig med meg, skriv gjerne et innlegg om det! Det er viktig at debatten blir tatt opp, uansett hva man mener om saken. Det feigeste man kan gjøre er å ikke snakke om det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *