Svar på spørsmålene deres!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

God morgen fra favorittstedet mitt 💛

Akkurat nå sitter jeg på den ene terrassen i huset vi leier her på Kypros. Det er sjette gangen vi er her nå, og jeg storkoser meg her. Faktisk er det ingen andre steder i hele verden jeg akkurat ville vært akkurat nå.

Planen i dag er å svare på ukens spørsmål og svar og så rett og slett ta dagen som den faller seg. Jeg kan ikke huske sist jeg gjorde det!

Hvordan har du det?

Akkurat nå, er her sitter nå, kan jeg kjenne sommerfuglene i magen gå banans og at det kribler i hele meg. Det kjennes ut som at jeg har holdt pusten i ukesvis, for å holde ut til ferie. Jeg er sliten, hodet er tomt og jeg har det skikkelig fint. En rar, men bra kombinasjon!

Hvorfor skal ikke C være med på ferie?

Han skal det. Både C og den yngste lillebroren hans kommer ned hit på lørdag, for å være her i to uker. Han ville rett og slett ikke være hele tre uker borte fra ‘ordentlig’ trening og muligheten til å kunne gå på is. Livet med en sånn fyr. Gleder meg SÅ til de kommer.

Har lagt merke til at du ser tynnere ut på noen av bildene du har lagt ut i det siste. Har du gått ned i vekt eller redigerer du bildene dine? Håper ikke det siste.

Jeg redigerer aldri kroppen min, men jeg er i en hel del fysisk aktivitet, jeg spiser mat som gir meg energi og som gjør at jeg føler meg bra. Jeg har ikke veid meg i det siste, men jeg går litt opp og ned som mange andre. Men, jeg kan hvert fall garantere at jeg ikke redigerer kroppen min. Den er som den er og det får jaggu væra nok, hehe!

Hvem var du i København med?

Jeg hadde med meg paps, men var der sammen med Durex, et team fra de og tre andre influensere!

Hvor mye kostet leiligheten deres?

Jeg skal svare på det og litt til i en egen spørsmålsrunde snart!

Driver du ditt eget firma?

Ja, det gjør jeg og det er skikkelig kult.

Er du på alle hjemmekampene til C?

Nei, det er jeg ikke. Jeg prøver å få med meg så mye som mulig, og når det er sluttspill så er jeg dedikert. Svært dedikert, haha!

Hvordan bil kjører du?

Jeg kjører en Range Rover Evoque!

Hvor lenge har du og C vært sammen?

I fire år og snart fire måneder har det vel blitt. Nå skal det jo sies at vi hadde en break i fjor, men jeg kan jo også passe på å nevne at vi aldri har hatt det så fint som etter den!

Hvor lenge skal du være på ferie?

I hele tre uker. Altså, for en luksuuuuuus!

Fikk du sparken fra Nettavisen?

Hehe, nei. Jeg har aldri jobbet i Nettavisen. Bloggen min ligger jo hos blogg.no, og blogg.no var eid av Nettavisen. For en god stund siden kjøpte Egmont opp blogg.no, og i 2018 så gikk samarbeidsavtalen mellom blogg.no/Side.2 ut med Nettavisen. Så det er ikke noe mer hokkuspokkus enn det!

Hva heter eksen din?

Haha, hvilken? Neida, jeg hadde en kjæreste på ungdomsskolen i to eller tre måneder som het Robin. Jeg har hatt et par liksomkjærester oppgjennom, men ikke så mye å skryte av altså. Håper heller ikke at det blir flere, hehe. Første gang jeg ble ordentlig, ordentlig forelska var da jeg traff C. Trodde ikke at det gikk an en gang. Eller, går an.

Hvilken størrelse bruker du i klær?

Den og de størrelsene som passer meg best. Det varierer fra butikk til butikk, kolleksjon til kolleksjon. Jeg er ikke så nøye på det og er mye mer opptatt av hvordan det sitter og om det passer, enn hvilken størrelse det står i nakken.

Hvordan fant du og C tilbake til hverandre igjen?

Da vi gjorde det slutt så var begge veldig enige om at det var det riktige. Det tok et halvt år fra vi gjorde det slutt, til vi bestemte oss for å prøve ordentlig igjen. Vi hadde kontakt hele veien, i perioder ganske mye og i andre perioder lite. Ingen av oss surra oss bort i noen andre, og det var vel fordi vi visste at vi ikke var ferdige med hverandre. Nå i ettertid tror jeg at vi rett og slett trengte den pausen til å finne litt tilbake til oss selv, om dere skjønner. Jeg tenkte hele tiden at vi kom til å bli sammen om det var meningen, samtidig som jeg var ganske sikker på at det ikke kom til å skje så fort. Vi tok ting veldig sakte, men sikkert, pratet mye, lærte mye og ble enige om hvordan ting skulle være. Vi har aldri hatt det bedre enn vi har hatt det etter det, og jeg er faktisk veldig glad for ‘pausen’ vi hadde, til tross for at det var veldig tøft og tungt.

Kjøper du mye gaver og ting til familien din og venner?

Nå vet jeg ikke helt hva som kategoriseres som mye, men jeg elsker hvert fall å glede de! Mamma sier at hun skal slutte å fortelle meg om ting hun ønsker seg, fordi jeg alltid går all in for å fikse det. Om C har prøvd en kul genser som han ikke er helt sikker på men som jeg syntes han burde kjøpe, så gjør jeg det bare, haha! Jeg gir mye heller enn å få, ti av ti ganger! Og apropos det. Jeg skal ha en real opprydning i klesskapet mitt hjemme (og hos mamma og pappa) og jeg tenkte å gi bort litt klær til noen som kanskje behøver det litt mer enn meg. Har dere noen tips til hvordan jeg kan gjøre det eller til hvem?

Kan vi få se statistikken din på Instagram?

Yeeees. Takk til alle som følger meg og er en del av gjengen min på IG💛

Nå skal jeg ta på meg joggeskoa, bevege litt på skrotten og sette på en podkast. Jeg håper dagen blir like fin som deg!

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *