Klyp meg i armen, sier bare jeg. 

Tittelen på dette innlegget ble skrevet med capslock, med god grunn. Egentlig har jeg lyst til å skrive hele innlegget med store bokstaver, for det er nemlig sånn jeg føler meg. Eller, vi. Vi er nemlig overveldet, så himla glade, stolte og fornøyde. Ja, med en liten dæsj panikk, men det hører vel med.

Vi har snakket om å kjøpe oss leilighet lenge nå, og til tross for at vi har kastet ‘se litt på denne’-lenker på boliger til hverandre lenge nå, så hadde vi egentlig bestemt oss for at vi skulle ha som et mål å kjøpe oss bolig til 1.juni neste år.

På tirsdag sendte han meg en melding med en lenke og skrev at jeg skulle lese litt på det og etter tre minutter var jeg solgt.

Jeg falt pladask for området, planene, tanken bak og mulighetene. Det var rett og slett midt i blinken for oss!

Noen timer senere hadde vi avtalt telefonmøte med banken, og onsdag, torsdag og fredag har jeg ringt rundt, fikset, ordnet og gått på høygir. Ja, og på fredag fikk vi beskjed om at alt er i orden.

Sååå… VI HAR KJØPT OSS LEILIGHET! 

Vi har faktisk kjøpt oss nybygg, så vi få være med i prosessen, bestemme hvordan vi vil ha det og vi har god tid til å kjenne på sommerfuglene i magen og glede oss til vår splitter nye leilighet med utsikt til vannet (klyp meg i armen igjen) står klar.

Det er så stas, så fett og så stort. Leiligheten er stor, eller blir stor, og den blir mer enn helt perfekt for oss. Faktisk så kunne jeg ikke drømt om noe mer akkurat nå, og jeg er helt sprekkeferdig.

Jeg er faktisk skikkelig stolt! Jabbadabbadooo🎉

 

 

20 kommentarer

20 thoughts on “EN STOR NYHET

  1. Gratulerer med kjøp! Jeg og samboeren holder på med akkurat det samme nå, med nybygg. Tiden går såååå seint, og jeg kan ikke vente til huset blir ferdig! 😂 gled dere til å begynne å planlegge å sette preg på hjemmet deres. Det er jo så gøy!

  2. Gratulerer så mye!😃😁🥳 Vet hvordan den følelsen du har nå er, jeg og samboeren min ble plutselig huseiere selv for en uke siden, falt helt pladask for leiligheten, men vi skulle også vente litt egentlig😅🙈 Gratulerer igjen!❤️

  3. Må være fint å ha råd… uansett gratulerer masse med nyt hjem 😎😘😊😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *