Reklame | Drink Cool

Det er bare meg som tenkte å stikke innom for å spørre om:

Har du husket å drikke nok vann i dag?💧

Hehe, jeg veit det er lett å glemme. Hjemme hos oss så er jeg hun som alltid har vann ved siden av meg. C derimot, han blir akutt tørst fordi han har glemt å drikke og han har en tendens til å glemme det. Jeg personlig, som drikker vann med begge hendene kan jo ikke skjønne at man kan glemme det, men han skjønner det veldig godt – Så da har jeg bare innsett at jeg må forstå at det kan være vanskelig, hehe.

Men uansett da, om du er flink til å drikke masse vann, eller om du er litt mer som C og kanskje glemmer det, så kan det jo være kjekt med en påminnelse. For ikke å snakke om alternativer! For joda, jeg skal innrømme at det kan være litt kjedelig å bare drikke vann, vann og enda litt mer vann. Og det er én av grunnene til at jeg abonnerer på kartongvann fra Drink Cool og får det levert rett hjem på døra, nemlig at det finnes i både sitron, bringebær og eple. Det finnes så klart også i naturell, men det hender jo at det er digg med noe annet, tross alt 🍏

En annen grunn til at jeg velger vann på kartong fremfor vann på plast, det er jo fordi det er helt kanon for miljøet. Hvorfor drikke vann av plast, når det smaker, er og fungerer like bra på kartong? I tillegg så virker det faktisk litt mer ekslusivt, om jeg skal få lov til å bli litt jålete på det.

Men ja, om du har drukket nok vann eller ei idag, så kan du klikke HER for å lese mer om Drink Cool. Det er jo både kjekt for deg som må fylle på litt mer og for deg som er som meg, som både trenger litt variasjon, som vil ta et miljøsmart valg og som bare syntes digg, friskt vann er primaballerina.

Og med det så tar vannpolitiet hælja😂 Eller vent! Først kan jeg jo nevne hvor du finner COOL. Du finner det for eksempel hos utvalgte 7/11-butikker og det kan jo være kjekt å vite når du er på farta, er tørst og vil være miljøsmart, for eksempel:

Klem fra hu som et stolt medeier.

3 kommentarer

3 thoughts on “En påminnelse:

  1. Evnt så kan man her i Norden bare drikke vann fra springen også, man kan tilogmed kjøpe en flaske man kan fylle opp før man går ut og den kan vaskes igjen og igjen, bare sånn til info💁‍♀️😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *