En oppdatering på livet…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Reklame | Reklame for meg sjæl

Hei og god lørdag❤️

Jeg har oppriktig trodd at det var dagevis siden sist jeg oppdaterte bloggen, men når jeg sjekket nå, så viser det seg at det kun ble et opphold i går. Jeg tror det er fordi jeg har levd litt i vakuum, i GUTS-bobla og med et lass jobb over meg i ukesvis, og spesielt de siste dagene.

Først og fremst så vil jeg bare takke for responsen på GUTS. Det har vært veldig hyggelig, og jeg setter så umåtelig stor pris på det. Jeg tar ingenting forgitt og jeg verdsetter hver eneste lille melding og hvert eneste heiarop. Det er så gøy at det er så mange av dere som har bestilt GUTS, og det begynner faktisk å nærme seg… UTSOLGT. 

Jeg vet faktisk ikke hvordan jeg har hatt det de siste dagene, og det er lenge siden jeg har følt meg så liten og sårbar. Det er skummelt å satse, det er skummelt å hoppe i det og det er skummelt å lage sitt eget, men mest av alt så er det så ufattelig lærerikt, spennende og gøy. Man føler seg på en måte så veldig alene, og på en annen måte så… Jeg veit faktisk ikke. Jeg er hvert fall evig takknemlig for alle som både heier og handler, og jeg gleder meg SÅ til å se dere i GUTS.

Om du ikke har fått tak i dine favoritter, så kan du gjøre det HER, for det er snart UTSOLGT… Jeg må nesten grine litt når jeg tenker på det, haha!

Hockeysesongen er forøvrig i full gang, og C er bortreist i helgen. Han hadde seriepremiere i går kveld, og i morgen er det duket for bortekamp. Det betyr at jeg er alene hjemme i Stockholm for første gang denne helgen, og selv om det føles litt rart, uvant og skummelt, så føles det også veldig rett. Jeg er jo så vant til å bare stikke hjem til mamma og pappa når C er borte, men nå sitter jeg liksom her aleine i Stockholm og blomstrer. Jeg skal ikke klage da, for vi veldig heldige å være omringet av fine folk her også, men det føles allikevel litt ekstra spesielt.

Det er hvert fall veldig fint og på høytid at sesongen er i gang, og selv om det betyr at vi ikke ses før til sommeren (neida, joda), så er jeg veldig glad for det. Jeg gleder meg til nok en sesong med oppturer, nedturer, knall og fall og masse moro. Jeg tror dette blir skikkelig bra jeg❤️

Nå skal jeg se om jeg finner noe mat her hjemme, og noe sier meg at det blir polarbrød til middag, for jeg har ikke tenkt til å stikke på butikken, hehe.

Klem fra meg!

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *