En annerledes jul

Categories Podkast 🎧

Jula nærmer seg med stormskritt og mange er i gang med de siste forberedelsene. Ja, og noen er vel så vidt i gang. Gatene er dekorerte med julelys, butikkene er fulle av julestemning, julegaver og juledekor og jeg føler at det er julemusikk, julestemning og jul, jul og enda litt mer jul hvor enn jeg går.

Jeg har et veldig tradisjonelt bilde av hvordan jula skal være. Av en eller annen grunn så føler jeg nesten at det ikke blir jul om jeg ikke gjør som jeg pleier og om ikke ting går helt etter planen. Jeg tror veldig mange har det på samme måte, men det er jo også mange av som feirer jul litt annerledes, også er det jo en del av oss som ikke feirer jul i det hele tatt.

Selv om mange av oss kanskje føler at det finnes en fasit på hvordan vi feirer jul, så er det jo ingen oppskrift og det er Sølve opptatt av. I år skal nemlig han feire jul på en litt annerledes måte. Han har flere ganger feiret jul alene og syntes egentlig at det har gått helt fint.

Dagens episode er fin og den byr forhåpentligvis på en dose julestemning, uavhengig av hvordan du stiller deg til jula. Den er perfekt å ha på øret mens du styrer deg gjennom de siste forberedelsene, gjennom julegaveshoppinga, på trening eller noe helt annet!

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤 Abonner gjerne!

Juleklem fra Sølve og meg❤️

 

2 kommentarer

2 thoughts on “En annerledes jul

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *