Det kribler i kroppen

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

I dag kribler det litt ekstra i kroppen, og det føles bra. Jeg trodde nemlig den kriblinga hadde forsvunnet helt nå som jeg er offisielt voksen, har fylt opp BSU-kontoen for i år og skal prøve å rekke og vaske kjøleskapet før jula setter i.

I dag står det “liksom-julaften” på planen, og det er vel første gang jeg er med på det. Jeg har alltid lurt på hvordan det fungerer når venner med skilte foreldre feirer “liksom-julaften” hos den ene, før de feirer den ordentlige julaften hos den andre. Da jeg var liten så var jeg faktisk litt sjalu på de som fikk feire julaften to ganger, helt til jeg ble eldre og skjønte at det å ha skilte foreldre og to julaftener kanskje ikke var så fett allikevel.

Nå er det ikke mer spennende for min del at storebror og kjæresten reiser til Thailand i morgen og at jeg heller ikke skal være hjemme på julaften, men hallo: Jeg takker pent til to julaftener, julemat og pakker jeg altså. Spesielt med verdens beste mennesker, aka familien min.

I dag har jeg gått tur for første gang på ukesvis – HURRA!! – Og det gikk overraskende bra, takket være vinterens beste venn, broddene. Jeg kommer ikke over at jeg for to år siden syntes at brodder var det kjipeste og mest dustete man kunne bruke.

Men vet du hva som er kjipt og dustete? Det er å skli rett på rumpa fordi man syntes man er for kul til å bruke brodder, så man lar være å bruke det. Det er kjipt og dustete det. Den meldinga går ikke til de som har sklidd og knekt håndleddet i dag, men til de som er som jeg var og tror at man at man er for kul og ler litt inni seg av de geniale menneskene som bruker brodder.

Nå er planen min å gjøre unna så mye jobb som mulig de neste timene, før jeg skal dra på meg finstasen og komme meg hjem til Nesodden. Hjem til jul, som det kanskje heter.

Jeg håper du har hatt en fin uke, at du har det bra og at du gleder deg til noe som skjer neste uke❤️

Klem fra meg!

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *