Hei fra senga på gutterommet til C 💛

Akkurat nå ligger jeg her i joggisen, C sover på sofaen nede og brødrene til C sitter rett utenfor her jeg ligger og spiller NHL. Ja, samtidig som de hoier og skriker. De vedder som noen gærninger og når de taper så viser det seg at de bare tulla. Haha!

Leste en Jodel på Facebook i går som jeg sendte til begge gutta: Du som sier at gutter ikke viser følelser. Har du aldri sett en fyr spille Playstation?!

C og jeg dro til Skien i går kveld, for å delta i en begravelse i dag. Det har derfor vært en dag med mye følelser og tanker. Vi har planer om å være her til søndag, for da må jeg hjem for og spille fotballkamp. For en gangs skyld må vi dra hjem fordi jeg skal spille kamp! Det er ikke ofte det skal jeg si deg.

Dagen i dag har derfor ikke vært som fredager flest, men sånn er det. Etter en fin begravelse kom vi hjem hit og lå henslengt på sofaen hele gjengen.

Ja, før det var en her i huset som kom på at jeg hadde lovet is i dag. Det har seg nemlig sånn at jeg mener at is hjelper mot alt, og spesielt når man er skikkelig lei seg. Jeg skjønner at det er noe jeg kanskje må legge av meg til den dagen jeg skal bli mamma, men foreløpig er jeg bare hun kule som lover is. Så, is ble det!

Jeg prøvde meg forresten på et par antrekksbilder i sentrum her i stad også. Det gikk sånn her:

‘Hei, hei! Bare jeg som prøver å ta noen inspirerende antrekksbilder’. Så forresten først nå hva som sto på steinen i trappa der også. Det beskrev jo egentlig situasjonen ganske godt.

Nå står det taco på planen her i huset!

Jeg håper at fredagen din har vært primaballerina. GOD HELG💛

 

2 kommentarer

2 thoughts on “En annerledes fredag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *