Ebba, kjæresten til Ari Behn

Categories Podkast 🎧

Denne måneden skal jeg ta opp noe som berører oss alle i podkasten min, Sykt Ærlig Med Martine. Noe som gjelder oss alle og noe vi alle har, nemlig en psykisk helse.

Jeg skal prate med forskjellige mennesker om deres historier og deres psykiske helse. Månedens først gjest har både kjent hvordan det er å leve med en som lever i et dystert mørke av vonde tanker og følelser, hvordan det er å miste noen til selvmord og hvordan man kommer seg videre. 

Jeg må spørre Ebba hva jeg skal omtale henne som, for jeg tror ikke vi har noe ord for tittelen hennes. Men, hun var hvert fall kjæresten til Ari Behn. Til siste stund.

I dag er hun her hos meg, for å dele med oss, rett fra hjertet. Om hvordan hun har det, om hvordan det har vært og om tiden etter. 

For hun heier på åpenhet rundt mental helse, og sier selv at det da er en selvfølge at hun selv skal være åpen. Og det er hun, idag, sammen oss. 

Og du? Om du behøver noen å prate om, enten om hvordan du har det selv eller hvordan en du er glad i har det, så kan du alltid ringe Mental Helse på telefon 116123 eller skrive til sidetmedord.no.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *