Du vet, livets utfordringer

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

– T-skjortekjolen finner du HER – Hatten finner du HER – 

Hei fra pensjonisten på ferie👋🏼

Her er det rutiner, tidlig kvelden og kaffedrikking det går i, og det passer meg midt i blinken! Bortsett fra den kaffedrikkingen kanskje, siden jeg ikke drikker kaffe. Man skulle kanskje tro at vi hadde hæla i taket, var på Nikki Beach, drakk sangria og la oss på svarteste natta, men det kan jeg avkrefte med en gang.

I dag er det siste dag på ferie for denne gang, for i morgen reiser vi hjem til kalde Norge igjen. Det frister ikke akkurat når jeg får snapper av 15 grader og regn. Været har ikke alltid spilt helt på lag her nede den siste uken heller, men som jeg har sagt så er det ikke lov å klage når det er shorts og t-skjorte-vær. Det jeg egentlig er mest deppa for nå er at jeg ikke får vist frem de brune leggene mine til alle med bleke legger hjemme ettersom det er så kaldt.

Flaks for meg at jeg har fotballkamp på søndag og skal spille i shorts. Du vet, livets utfordringer.

I dag har livmora mi og jeg vært skikkelig uvenner. Jeg sliter med endometriose og i dag har jeg nesten bestemt meg for å begynne og forske på den ‘helvetesdriten’ og finne en løsning for alle stakkars kvinner på denne jorden som lider av den samme grusomme skjebnen. Jeg mangler bare litt utdannelse først og håper egentlig at noen kan komme meg i forkjøpet, etter som det kan ta ganske mange år før jeg eventuelt er i mål. Noe som antakeligvis er glemt at jeg vurderte i dag, i morgen.

– Kjolen min finner du HER – 

I kveld skal vi på en tapasrestaurant gamlingene har skrytt av hele uken, så forventingene er skyhøye. Jeg har aldri spist så mye lyst brød og aioli som jeg har gjort denne uka, så det er det siste jeg skal bestille i kveld hvert fall. Jeg tror faktisk jeg har fått dosa mi for i år faktisk. Havregryn og smoothie, jeg har savnet dere.

Jeg håper dere får en stråååålende helg! I morgen kommer jeg med et av sommerens beste tips på blåggisen, så følg med.

Nå skal jeg nyte den siste kvelden med sommerkjole og god mat💛

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *