Hvordan gjøre svigermor fornøyd:

Categories TIPS!

Reklame | PostNord

Da jeg gikk på barneskolen oppfordret vi i klassen min alle som var på ferie enten selv eller om man hadde foreldre som var på jobbreise til å sende postkort til klassen. Det var sjeldent så stor begeistring i klasserommet som når læreren vår kom med et nytt postkort og lite var så stas som når det var min egen mamma eller pappa som sendte et postkort fra et eller annet sted i verden.

Jeg tror at vi etter hvert nesten hadde postkort fra verden over, det føltes hvert fall sånn. Vi hadde hvert fall veldig mange fra både Bergen og Mallorca.

Vi hang opp postkortene, tok de med oss når vi byttet klasserom over sommeren og samlet på de.

Jeg husker også hvordan mamma og pappa alltid brukte masse tid på å ta både julekort og postkort av oss barna da vi var små. Ja, og stort sett så endte det opp sånn:

Sorry mamma og pappa. Men litt morsomt var det, det kan dere ikke nekte for. Haha!

Postkort gikk liksom litt av moten på et tidspunkt. Akkurat det samme som antrekkene våre på bildet over gjorde (heldigvis).

I julen sendte jeg for første gang postkort på egenhånd, og du tror kanskje at jeg dro i gang tidenes photoshoot, tok bilder, fremkalte de og betalte dyre dommer for å sende de – Sånn som før i tiden, men nei.

PostNord har nemlig en GENIAL app som gjør at man kan sende postkort gjennom den. Man tar bilde, laster det opp i appen, skriver det man ønsker, legger til adresse, betaler en liten sum (vi betalte 19,-) og trykker send. Da tar PostNord resten av jobben og sender postkortet for deg!

Jeg gjentar det en gang til, sånn i tilfelle du gikk glipp av det: DET ER GENIALT! Og ikke minst skikkelig stas. Det var stas for bestefar å åpne postkassen med et personlig kort fra meg i julen og jeg har fått hedersplass på kjøleskapet til svigermor på grunn av det julekortet. Karrierefremmede, kaller jeg det 😉 Cirka så mye:

Ettersom jeg ble så populær innad i familien etter fjorårets julekort bestemte jeg meg for at jeg skulle gjøre det til en tradisjon. Eller, til et lite høydepunkt som jeg kaller det.

Derfor måtte C stille opp på årets første feriepostkort i går.

Det startet sånn:

Og endte opp sånn:

Seeee så fint!

Jeg har selvfølgelig planlagt å gjenta den gamle suksessen med å ta postkort sammen familien når vi skal på familieferie i juli, så følg med. Det blir med stor sannsynlighet litt av en opplevelse. Men, postkort skal det bli – Samme hva!

Last ned appen ‘Postkortet Norge’, lag og send postkort til dine kjente og kjære du også. Du kan også klikke HER for å lese mer! 

Det koster så lite, gleden er stor og minner er jo til for og deles 💛

 

4 kommentarer

4 thoughts on “Hvordan gjøre svigermor fornøyd:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *