Du spør, jeg svarer!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Tittei og god søndag!

Hvordan har du det?

Jeg har det… Helt rart. Haha! Jeg er lykkelig, sliten, forvirra, glad, stolt og ja… Jeg har det liksom skikkelig fint, samtidig som jeg er full av følelser. Jeg vet faktisk ikke helt hvordan jeg skal forklare det jeg! Men, jeg har det veldig fint. Kanskje det beste jeg har hatt på lenge. Jeg håper at du også har det fint💛

Skal dere selge leiligheten dere har kjøpt hjemme i Norge?

Nei, planen er å beholde den! Sånn ting ser ut nå så skal vi bo der om sommeren, og leie den ut under sesongen.

Hva skjer med podkasten nå som du har flytta?

Ingen verdens ting! Den fortsetter som aldri før, og jeg gleder meg stort til å dele nye episoder med dere hele høsten!

Hva bleker du tennene dine med?

Dette fikk jeg spørsmål om forrige uke, så jeg bare gjentar meg sjæl til det kjedsommelige, hehe:

Tro det eller ei, men jeg bleker ikke tennene mine 😅 Jeg har hørt mye bra om DENNEmen jeg bruker ingenting selv. Om jeg noen gang skulle teste noe så skal jeg si ifra, men lov med at dere ikke bare tester masse drit fordi dere tror det er normalt å ha kritthvite tenner. Puss tennene mine godt og ofte, bruk tanntråd og smil med de tenna du har!

Skal du være med på Bloggerne??

Nei, men det hadde vært supermoro!

Er du forlovet?

Nope! Det er noen som har trodd det ettersom jeg har fått med en ny ring, hehe, men den har jeg bare lånt av mamsen 💛 Jeg lover å skrike ut den dagen det kanskje skjer, hehe!

Har du tips til hvordan jeg kan gå ned i vekt?

Jeg veit hverken hvem du er, hvordan du ser ut eller hvordan livet ditt ser ut, og jeg hadde digga om vi ikke kunne søke råd om helsa vår hos ufaglærte personer, sånn som meg. Jeg kan slenge rundt meg med tips hit og dit, men jeg kommer aldri til å fortelle deg hva du skal gjøre. Det å gå ned i vekt ekke leik eller det samme som å farge øyenbryna dine, det tipser jeg deg gjerne om – Men   om du behøver råd, tips eller hjelp angående helsa di og kroppen din, så anbefaler jeg deg på det sterkeste til å ta kontakt med en fagperson.❤️

Er du redd for å bli stemplet som hockeyfrue fordi du flytter på grunn av samboeren din?

Nei, ikke i det hele tatt. Om folk vil kalle meg for en hockeyfrue så er det helt greit, men jeg er ganske mye mer enn det. Det er vel heller ikke så unormalt å flytte fordi en i temaet aka paret får et tilbud eller av andre årsaker, og jeg ser på det som en mulighet – Ikke at jeg dasser etter han. Utover det så lurer jeg på om noen, noen gang kommer til å omtale han som bloggmann eller influensergubbe. Jeg venter spent!

Snakker du svensk?

Hehe, jeg snakker amputert svensk😂 Vi har bodd en sesong i Sverige tidligere og flere av mine gode venner er svenske (pluss at de ikke forstår så godt). Jeg vet ikke om jeg vil si at jeg snakker svensk, men jeg legger mye om. C gjør bare det med visse ord, men han snakker så mye saktere enn meg og er derfor mye lettere å forstå!

Kan du tipse om noen jeans til oss med litt høyde?

Jeg veit ikke hvordan type jeans, men her kommer noen med gode lenge og som jeg digger. HER, HER og HER💛

Har dere kjøpt leiligheten i Sverige?

Nei, den leier vi!

Hva betaler dere for leiligheten dere bor i nå?

Det er ikke noe hemmelig fra min side, men jeg har delt tidligere hvem sin leilighet vi bor i, og da tenker jeg at det ikke er min business å dele info om den ettersom vi ikke eier den!

Vil du tipse om tre fine bluser?

Ååå ja! Det er så mange fine. Denne for eksempel, denne eller denne! Det er noe med den siste der jeg bare digger, uten at jeg helt vet hvorfor.

Hva tar dere influensere for en annonse?

Det varierer fra influenser til influenser, fra jobb, til jobb – Så det er vanskelig å si. Noen er jo små, noen er midt på tre og noen er gigantiske. Så skal det sies at det ikke nødvendigvis er de største som selger mest, og at det ikke er de største profilene som nødvendigvis tjener mest. Noen tar en 1000,- lapp, mens andre tar 100 000,- ganger flere ganger. Det kommer HELT an på! Jeg håper og tror hvert fall at man samarbeider med kule bedrifter, ting man liker og som man virkelig kan gå god for. Jeg tror dere som følger merker om ting ikke rimer helt, og da er det jo ikke verdt noen verdens ting – Eller hva?

Det var det for denne gang. Jeg håper søndagen din blir suuuper! Nyt, ta vare på deg sjæl og husk at du er bra.

KLEM!

1 kommentar

1 thought on “Du spør, jeg svarer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *