Én uke har gått, og plutselig så var hverdagen her. Hverdagen i Stockholm, som egentlig ingen av oss vet hva innebærer.

C har et skjema han følger fra punkt til prikke, men utover det så skal vi skape vår egen hverdag her. Uten vennene våre, uten familiene våre og uten den hverdagen vi egentlig kjenner til. Til tross for at det gir meg litt hetta, så er jeg mest av alt veldig takknemlig for muligheten. For hvor ofte har man egentlig mulighet til å starte med blanke ark?

Ny uke og nye muligheter til å avgjøre helt selv. Det som kanskje skremmer meg mest er at den tryggheten og den hverdagen vi har hjemme ikke eksisterer her – Og at det er opp til oss nå. At det er opp til oss å skape rutiner, å skape en hverdag og skape et liv her.

Jeg har mulighet til å være den beste utgaven av meg selv og jeg har mulighet til å være det stikk motsatte – For alt avhenger av meg. Heldigvis så har jeg bestemt meg for det første, og det tror jeg at man må. Men hallo, det betyr ikke at jeg er et supermenneske og at alt går på skinner her heller. Jeg kom meg ikke opp da jeg skulle i dag morges, for jeg sovnet ikke før altfor sent i går, fordi jeg lå våken og tenkte. Jeg skulle være ferdigtrent før klokka ti, men jeg kom meg ikke ut før klokka var tolv. Jeg har egentlig bestemt meg for at jeg skal re opp sengen hver morgen, men det gjorde jeg hvert fall ikke. Men sånn er det, og det betyr jo ikke at jeg ikke gjør det bra eller at ting ikke er bra. Livet skjer, selv om man er i en ny by og livet leker.

I går kveld da ingen av oss visste hva vi skulle ha til middag, sa jeg at jeg skulle gjort mye for å spise grillmat på terrassen hjemme hos mamma og pappa, også måtte jeg telle til ti og ikke tenke mer på det. Jeg fikk faktisk tårer i øynene når jeg skrev det nå også, og det er ikke fordi ting ikke er bra – Men fordi jeg, og vi så gjerne skulle delt dette sammen med dem. Heldigvis så har vi FaceTime, og det går varmt til tider – Hvert fall fra min side. Sånn ting er nå så veit vi ikke når de får kommet på besøk heller, og det kan vi ikke snakke mer om akkurat nå kjenner jeg 😂

Men hallo! Vi skal faktisk på middag med to nordmenn i morgen, så det er ikke noe synd på oss, hehe. Stockholm behandler oss skikkelig bra, og det faller nye brikker på plass hele tiden. Det jeg sliter mest med er å skape rutiner, men det er jo kanskje ikke så rart med tanke på hvor rart livet har vært de siste månedene. I tillegg så er det ikke så mye som heter rutiner i dette hockeylivet. Joda, det er mye trene, spise og sove, men en lørdag kan være på en onsdag, og fredag kan være en mandag. Og omvendt.

Men det kommer. Og hvis det største problemet vi har er hva vi skal spise til middag og hvor nærmeste Circle K er, så tror jeg ikke at vi skal klage så fælt jeg😂

Det blir hvert fall spennende å se hva denne uka bringer. Om den blir like bra som den forrige, så kan jo dette bli skikkelig morro ❤️

Jeg håper mandagen din er bra, og at du får en skikkelig bra uke – Det fortjener du!

 

6 kommentarer

6 thoughts on “En uke har gått

  1. Hei Marty 💕

    Er du bekymret for coronaen etter dere flyttet til Sverige?
    Vet du om de har noen restriksjoner på antall tilskuere på kampene?
    Hvilket lag spiller C på nå?
    M0 jo vite hva jeg skal holde på oppdatert på 😊

    Klem Anniken

    1. Heiii Anniken! <3
      Jeg er mer bekymret for det hjemme enn der. Vi følger fortsatt ALLE norske retningslinjer og holder oss i skinnet, men akkurat nå er jeg bekymret for det som skjer hjemme. Ja, men foreløpig så er ingenting bestemt så vi vet veldig lite. Han spiller for AIK 😀 Klem!

  2. Ønsker deg en fin dag og uke♥️ Flyttet til Paris i fjor for studier, uten å kjenne noen så vet hvordan det er! Godt dere har hverandre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *