Det skjer ytterst sjeldent

Categories Blogg

Akkurat nå ligger jeg på sofaen og hvis jeg skal være helt ærlig så verker det i de fleste delene av kroppen min akkurat nå. I helgen har jeg nemlig spilt futsal (innefotball) og det har vært skikkelig gøy. Faktisk var det litt som å være 14 år og være på cup igjen, og det var helt nydelig – Med unntak av at kroppen har fått skikkelig juling.

Det skjer ytterst sjeldent at jeg ikke oppdaterer bloggen, men på lørdag skjedde det og jeg skylder på at jeg var kaputt. Hvis du tror jeg tuller eller at jeg overdriver, så kan kanskje dette bevise at jeg ikke gjør det:

Jeg minner om at det var på lørdag, så da kan du jo tenke deg hvordan jeg hadde det i går. #Detsnakkerviikkeom. Det ser kanskje ut som at jeg hadde det forferdelig, og det hadde jeg på en måte, men på en annen måte så hadde jeg det veldig fint, for jeg ELSKER å spille cup, innefotball og det samholdet som hører med.

I dag begynner jeg heldigvis å bli meg selv igjen, og det er jeg veldig glad for. Til tross for at kroppen har vært kronisk vond i helgen, så fikk jeg på meg joggeskoa (og ja, broddene) tidligere i dag og jeg fikk gått meg en lang tur, noe jeg tror gjorde susen for både kropp og sjel.

Ellers har det faktisk ikke skjedd så mye bloggvennlig i dag. Jeg antar nemlig at klesvask, yoghurt til lunsj og mail ikke er så kult å lese om. Jeg har nemlig hatt hjemmekontor idag, noe som innebærer at ting som ikke blir gjort ellers, har blitt gjort i dag. Det må til, selv om det ikke akkurat er den kuleste delen av jobben!

Planen i kveld er å henge med Mr. X som jeg ikke får sett resten av uken, spise takeaway, se på The Voice og kurere de siste vondtene fra helgen. Det ligger altså an til å bli en helt prima mandagskveld.

Jeg lurer forresten på om det noen gang har tenkt til å slutte og snø. Og nei, dette har ikke blitt en værblogg selv om jeg har snakket mye om været i det siste. Jeg lengter bare litt etter sommeren skjønner dere.

La oss derfor bruke de sekundene det tar og sveipe forbi dette bildet fra i sommer mens vi tenker på det…:

Dette bildet er forresten bakgrunnen på mobilen min, så hver gang jeg ser ut og på gradestokken så ser jeg på dette bildet for å minne meg selv på at det er lys i enden av tunnelen.

Jeg håper at mandagen deres har vært bra, at dere har det fint og at dere har noe å glede dere til <3

Vi snakkes!

// Marty

1 kommentar

1 thought on “Det skjer ytterst sjeldent

  1. Aaaaah, det sommerbildet – solbrun hud, bade i basseng og shades på, ja takk! 🙂
    (Har for øvrig et strandbilde til bagrunn på min telefon også, hehe..)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *