Det er vel lov å titte?

Categories Interiør 🏡

Reklame | ELLOS

Jada, jeg vet at det er en liten evighet til vi kan flytte inn i leiligheten vår. Foreløpig er det bare planker og spikere (og litt til som jeg ikke vet hva heter), og jeg vet at jeg først kan begynne å bli utålmodig om et år. Jeg har jo tidvis lyst til å bare kjøpe alt jeg kommer over som er fint, men heldigvis så har jeg et snev av fornuft og jeg forstår at det er litt klønete. Men, vi kan vel være enige om at det er lov å titte?

Jeg stemmer ja.

Jeg har jo laget en interiør-kategori her inne på bloggen som jeg gleder meg til å fylle med tips, triks og vår kjære leilighet når den tid kommer, men jeg klarer ikke å vente, så her kommer noe av det jeg har tittet på de siste dagene.

Det er faktisk utrolig hvor mye man kan engasjere seg i lamper og tekstiler. 

Lampe nr. 1Lampe nr. 2Lampe nr. 3

Det som er fint er at jeg ikke må vente med å kjøpe nytt sengetøy, så jeg har bestilt meg to nye sett med deeeeeilig sengetøy. Sengetøy kan jo være svindyrt, så jeg hopper alltid i taket når jeg finner fint sengetøy til *hold deg fast* under 300,-. Sånn som under her:

Sengetøy 1Sengetøy 2Sengetøy 3 Sengetøy 4 

(2-4 finner i masse deilige farger, så klikk deg inn og ta en titt)

Ellos har MASSE fint både på klesfronten, men også på interiør og det er absolutt verdt en titt.

Om du skal shoppe sengetøy, lamper eller noe annet stæsj inn hos www.ellos.no, så husk å bruke koden 405438 for å få 30 % på den dyreste varen. Det gjelder på ordinære priser og eksterne varemerker (gjelder ikke møbler).

Sov godt i det nye sengetøyet ditt😂

Vi snakkes senere💖

2 kommentarer

2 thoughts on “Det er vel lov å titte?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *