Reklame | Maja.no

Jeg har egentlig litt lyst til å skrive hele dagens innlegg i store bokstaver, for jeg synes det er så forbaskande viktig. Cirka så viktig faktisk:

Jeg har nemlig ikke tall på hvor mange tårer jeg har grått, hvor mye frustrasjon jeg har hatt og hvor fortvila jeg har vært opp gjennom årene.

Jeg begynte på prevensjon allerede på barneskolen. Jeg fikk mensen i 6.klasse, og det viste seg fort at det skulle bli både kranglete og ganske heftig. Etter mange legebesøk, en fortvila mamma og en enda mer fortvila 11-åring, ble løsningen å begynne på prevensjon i håp om at det skulle hjelpe.

Jeg veit ærlig talt ikke om det gjorde det, og jeg har siden da testet det som har vært og teste, grått mange bitre og vonde tårer og følt at hjelpen har vært… Ja, alt annet enn tilstede. Mangel på kommunikasjon, kunnskap og hjelp har satt sine spor, og både jeg og kroppen min har fått kjørt seg. Det var faktisk først for 1,5 år siden at jeg traff en fagperson som så meg og mine utfordringer, og som slo tilstanden endometriose i bordet. Takk og lov. 

For første gang på 11 år har jeg funnet noe som funker for meg, og la oss være enige om at sånn skal det ikke være. Og heldigvis så er Maja.no enig. Så jeg gjentar det jeg skrev over her: TAKK OG LOV. Maja er nemlig… Fantastisk. Men i tillegg til å være det så er det et digitalt univers for jenter hvor man enkelt kan bestille OG få hjelp til prevensjon, hjemmetester for kjønnssykdommer, råd og resept mot urinveisinfeksjon og hudforandringer/aknebehandling.

Og om du er som meg, som må skrive ned i kalenderen for å huske og ringe til legen (😅) for å få ny resept på prevensjon, og som gjerne utsetter det i tillegg – Så er Maja HELT genialt. Ja, og for alle andre som ikke utsetter det, og som bare vil ha det enklest mulig. Maja.no forenkler rett og slett tilgangen til femihelse, og det er jaggu på tide!

Det hender jo at vi må ta oss en tur til legen, men for banale ting som prevensjon, så er det jo veldig fint at det ikke trenger å være så himla kronglete!

Klikk deg inn HER for å lese mer og bruk koden martine50 for 50,- i rabatt når du benytter deg av Maja.no til å for eksempel bestille ny prevensjon, klamydiatest eller hjelp og vurdering av huden din! Koden er gyldig frem til 14.november.

Takk til Maja og alle de dyktige legene som gjør det mye enklere å få den hjelpen vi fortjener❤️

3 kommentarer

3 thoughts on “Det er så viktig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *