Det bare skjer…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

– Livets cardigan HER – 

Jeg veit at dette med stor sannsynlighet kommer til å bite meg i rumpa om litt, men jeg elsker været som herjer uten for akkurat nå. Høsten er nydelig!

Her hjemme har vi akkurat tatt i et skikkelig tak, ryddet bort ting som har irritert meg litt for lenge, tømt skittentøyskurvene, ryddet i skuffen jeg ikke har fått igjen på en måned og hatt det usedvanlig hyggelig med tanke på hva vi har holdt på med. Vanligvis så pleier vi å holde pusten, ikke utveksle noe annet enn ‘går du i søpla’ eller ‘har du støvsuget her’ når vi gjør det, men jeg satt på go-lista mi på Spotify og jeg tror den gjorde susen.

Utenfor regner det, jeg kan endelig se stearinlysene mine igjen (har tent de på trass i sommer selvom sola har gjort de usynlige) og jeg har sendt mannen i mitt liv på butikken for å kjøpe pizza. Det blir en sånn middag i dag, og det er midt i blinken. I dag fristet det minimalt å ta på meg kokkehatten og det eneste som fristet var pizza, så ja – Da blir’e pizza.

I dag har jeg trent og hatt hjemmekontor. Jeg rakk også å treffe en kompis som jeg ikke har sett på litt for lenge i dag. Livet har kommet i mellom de tre siste gangene jeg har skulle treffe han, så jeg ventet egentlig bare på at jeg skulle få motorstopp eller at noen kom til å ringe og si at jeg måtte gjøre noe helt annet.

Jeg har også inngått et samarbeid som jeg er skikkelig stolt av i dag og jeg gleder meg til å dele det med dere snart. Tenk at jeg får jobbe med så bra ting a! Jeg er så motivert og gira på jobbfronten om dagen. Jeg bobler nesten over av ideer og tanker, og det er så mye jeg har lyst til. Jeg håper ikke dere er lei av meg enda, for jeg har så mye mer å by på!

I morgen har jeg en jubajuba dag med trening, podkastinnspilling, møter, TV-innspilling også skal jeg se landskamp i morgen kveld. Men, jeg liker’e.

Forresten! Om du lurer på hvorfor vi måtte ta i et tak her hjemme så kan jeg meddele at det så sånn ut før vi satt i gang:

Det burde ikke vært lov en gang. Det bare skjer, liksom. Nå har jeg heldigvis ro i sjela igjen og kan gå inn på soverommet uten å tråkke i det jeg kaller ‘jeg har ingenting å ha på meg’-haugen.

Nå har sminka i fleisen irritert meg lenge nok, så nå skal jeg få gnikket av meg den, rote frem tøflene mine og henge med pizzabudet.

Jeg håper at du har det bra, at du har noe å glede deg til og at noen har smilt til deg i dag💛 Jeg digger deg!

5 kommentarer

5 thoughts on “Det bare skjer…

  1. Hei Martine. 🌸 Idag ble det slutt mellom meg og samboer. Jeg klarer ikke gjøre annet enn å grine, selvom jeg kanskje vet at det er best for oss begge. Jeg vet ikke hvordan jeg skal komme meg videre, hva jeg skal gjøre med livet. Vurderer å bare forsvinne.. Vet ikke hvorfor jeg skriver dette til deg, men måtte lufte det

    1. Ååå hei kjære deg. Så kjipt å høre! Vet du hva? Det er helt lov til å ha det dritt pg utrolig nok så skal det være litt dritt. Eller, ganske. Selv om det virker vanskelig så er mitt beste tips å prøve og sette en fot foran den andre. Gjør små ting som gjør at DU føler deg bedre, tillat deg å grine og bare være. Jeg sender deg masse kjærlighet og en stor klem. Det blir bedre (mye bedre), og dette kommer du til å lære masse av. ❤️❤️❤️

  2. Skulle akkurat til og spørre vor cardigan var fr hehe;) er d gråe du har på bilde?? Den så blå ut 💙;)

  3. Skulle akkurat til og spørre vor cardigan var fr hehe;) er d gråe du har på bilde?? Den så blå ut 💙;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *