Derfor smiler jeg i dag!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

♡ Fordi det er fredag! Jeg gleder meg skikkelig til denne helgen. Jeg er rolig og glad, og helgen skal brukes på familien min, litt fotball, jeg skal se “Gone Girl” (har blitt tipset om denne filmen fra flere) og jeg skal spise en litt sen og etterlengtet pinnekjøttmiddag hos tante i morgen. WIII!

♡ Fordi jeg har spist lunsj to ganger idag. Eller, det holdt med én lunsj for min del, men jeg har allikevel vært på to lunsjdater. Jeg har spist lunsj med Mr. X, besteforeldrene hans og lillebroren også har jeg truffet en god kompis som jeg ikke hadde sett på en stund. Sånt blir man glad av!

♡ Det går bra jobbmessig om dagen og det gjør meg trygg og glad. Jeg jobber målrettet, mye og jeg syntes ting er veldig gøy. Samtidig som det er en hel del som skjer, så drukner jeg ikke i jobb og jeg har tid til å trene, treffe folk, se serier, ha latterkramper og være tilstede også. Ja, nå svevde jeg veldig her. Jeg har hatt en helvetes PMS de siste dagene, så det har vært litt mer murring (som jeg kaller det) enn latterkramper de siste dagene, haha!

♡ Fordi jeg har blitt SÅ mye flinkere til å legge bort mobilen. Det var et av mine personlige nyttårsforsetter, og for typ første gang tror jeg at jeg har klart et nyttårsforsett. Jeg er ofte nødt til å være tilgjengelig på mobilen, men det betyr ikke at jeg må være det hele tiden. En kveld etter 20.00 går jeg stort sett ikke glipp av noe om jeg legger den bort, og det gjør faktisk at jeg føler meg lettere, gladere og bedre. Litt mindre stressa heter det kanskje. 

♡ Jeg har tatt en telefonsamtale jeg har utsatt hele uken idag, og det ga er merkelig mestrigsfølelse. Du vet kanskje de samtalene man gruer seg til, som man kvier seg for å ta og som man helst vil at noen andre bare kan ordne opp i? Det var en sånn. Men, nå er jeg ferdig og neste gang jeg skal ikke være så nervøs!

Jeg håper at dere har det fint og at helgen deres blir fiiiiin. Takk for at dere følger meg.

// Marty

4 kommentarer

4 thoughts on “Derfor smiler jeg i dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *