Den j*vla kjærlighetssorgen

Categories Podkast 🎧

Foran meg sitter det en kul fyr. Han heter Andreas Kjelstrup, han er 33 år gammel og han spiller i bandet Predikant, hvor han selv er vokalist. Det tøffeste Andreas har opplevd, er da samboeren hans dumpa han og fortalte at hun ikke lenger hadde følelser for han. Da raste verdenen, drømmene hans og forventingene hans.

Og plutselig sto han der, uten det han trodde var drømmedama og druknet i kjærlighetssorg. Alene, i leiligheten. Leiligheten han fortsatt bor i, og leiligheten der han fortsatt kjemper mot de kjipe følelsene og kjærlighetssorgen. For ikke å snakke om følelsen av å henge etter. For mens vennene hans nå er gift og har barn, så føler Andreas at hans sjanse til og lykkes med nettopp det forsvant den dagen samboeren dro.

Andreas skrev sangen God Natt, natta etter at han så henne for aller siste gang, som er en del av EP-en han og bandet har gitt ut, og den anbefaler jeg deg å høre på, men nå, nå skal jeg snakke med den skjeggete fyren foran meg, som skal dele det såreste fra hjertet sitt.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *