Den harde sannheten

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Typen min har mere jentevenner enn guttevenner. Tatt lang tid for meg å stole på han pågrunn av det. Nå stoler jeg på han. Hvor går grensa på sånt? Er det greit å snappe med andre damer om forskjellige ting? Jeg blir sprø av å være sjalu, og vil ikke være det. Vi har det veldig fint tross alt, og vet han er stolt av meg. Men hvorfor da ha behov for å snappe andre? 🤷🏽‍♀️ jeg kjenner ingen av venninnene hans..

Hmm… Jeg tenker jo at det er helt innafor å ha gode venner av det motsatte kjønn, samtidig som jeg forstår at det har gjort deg usikker. Man ser jo fort på det som en konkurranse, selv om det bare er vennskapelig, og selv om man stort sett bare må forstå at sånn er det – Så syntes jeg man skal få lov til å syntes at det er litt kjiper’n. Jeg syntes også det skal være lov til å ville bli bedre kjent med relasjonen, forstå seg på den og kanskje ikke digge at kjæresten sin henger hos en venninne en fredagskveld aleine. Jeg syntes det blir for dumt å legge skylda over på den og stemple deg som sjalu, om ikke kjæresten din ikke har gjort noe for at du skal bli kjent eller forstå. Om han veit at du er usikker og om de veit at han har kjæreste, så syntes jeg jo kanskje at det er litt rart om han ikke har tatt initiativ på at dere skal bli kjent? Jeg syntes jo på mange måter at det er kjæresten din sin oppgave å gjøre deg trygg og ufarliggjøre det du føler på, og jeg får ikke helt inntrykk av at han har gjort det. Fortell hva du føler og tenker, å ta initiativ til å ville bli inkludert i relasjonen. Forsøk å ha et åpent sinn, samtidig som jeg ikke syntes du behøver å være altfor rund i kantene. OM jeg hadde vært kjæresten din og om disse vennene hadde vært viktig for meg, så hadde jeg gjort alt som sto i min makt for at det skulle være kult for alle.

Jeg har ligget med en gutt siden i sommer, men vi har kun vært venner. Men praten har dabbet av og jeg føler meg «dumpet». Vi har ikke snakket sammen på en uke. Jeg oppdaget denne uken at jeg er blitt gravid. Jeg har time for abort om en ukes tid. Men jeg sliter med om jeg, eller hvordan jeg skal fortelle dette til gutten. Ville en gutt visst om dette? Eller vært best foruten? Jeg og gutten er i midten av tyveårene.

Her er det garantert mange delte meninger. På mange måter er nok det riktige å informere han, for han har jo kanskje rett til å vite og ta del i det. Dere har jo tross alt vært to om dette. Samtidig så tror jeg at jeg personlig, om jeg visste hva jeg ville, ikke hadde fortalt det. Når det er sagt så har jeg aldri vært i den situasjonen, men jeg tror jeg hadde tatt det valget for meg selv og forsøkt å ikke komplisere situasjonen noe mer enn den allerede er. Dette syntes jeg er skikkelig vanskelig, men nå vet du hva jeg tror at jeg ville gjort. Jeg tror ikke det finnes noe fasitsvar her, og til syvende og sist så tror jeg at du må føle etter hva du føler er rett. Kanskje det er noen som leser dette som har noe klokt å komme med? Jeg kan forestille meg at det er lett å bli følsom og sårbar i en slik situasjon, og om du var min venninne tror jeg at jeg ville rådet deg til å hvert fall ikke bruke det for kontakten sin del og for å ta igjen for følelsen om at han har dumpa deg.

Uansett om du forteller det eller ei: Jeg ønsker deg masse lykke til. 💕

Jeg er chubby og var på en fantastisk date i går, men er usikker på om han liker meg allikevel. 

Nr. 1: Om han ikke skulle like deg på grunn av kroppen din, så er det kjipt for han.

Nr. 2: Du både kan og fortjener å ha det fantastisk, uavhengig av hvordan kroppen din ser ut.

Nr. 3: Hvor kommer usikkerheten fra? Om den kommer fordi du tror verdien din ligger i størrelsen du har hengende i klesskapet, så syntes jeg du skal tenke litt på den daten og på hva som gjorde den fantastisk. Jeg tviler på at det hadde noe med det å gjøre.

Nr. 4: Om det ikke skulle bli noe mer, så har du et fint minne i minneboka og du kan fortsette å vise verden hvor flott du er!

Jeg er jomfru, men jeg vil egentlig ligge med typen min. Han venter på meg, men jeg vil ikke da han har hatt sex med tynnere jenter før.

Først: Du skal ikke ligge før du vil og før det føles rett. Du skal heller aldri trenge å gjøre det når du ikke vil. Når det er sagt:

HALLO! Han har jo valgt å bli sammen med deg av en grunn. Du er fin, flott, vakker og helt tipptopptommel opp. Du ekke de andre han har ligget med, og sex er søren ikke forbeholdt en størrelse – Takk og lov. Det aller viktigste er at dere har det fint sammen, ikke hva tallet på vekta sier eller hvilken størrelse du er. Ligg når du er klar for det, kos deg og slipp ut magen – Det blir enda bedre da 💕

Har du tips til hvor jeg kan kjøpe sexy undertøy?

HEEEEER! Hilsen hun som ikke subber rundt i trusa fra videregående. Eller var det ungdomsskolen? Hehe.

Typen vil ha pause og sier jeg ikke skal kontakte han før han tar kontakt. Savner han mye. 

Ehm… Er det bare jeg som syntes det er en litt rar form for makt? For all del, han har all rett til å ikke ville prate med deg, men jeg syntes ikke han verken skal eller kan bestemme hva du skal gjøre eller ei. Skal du bare sitte og vente du da eller? Vente til han vil ha deg tilbake eller ei? Skal du sitte der med hjertet ditt i hånda og gjøre som han vil? Nei jenta mi, det syntes jeg søren ikke. Nå var jeg kanskje streng, men jeg veit hvordan jeg hadde hatt det selv – Og man kan si hva man vil om å ha en pause, men da syntes jeg det skal være på begges premisser. Et forhold består av to personer (om ikke man foretrekker noe annet) og da har man like mye man skulle sagt. Han kan be om space, men helt ærlig: Du har stemmerett du også.

Jeg har fått tilbud om drømmejobben, men da må jeg si opp her jeg jobber nå og jeg er redd for hva folk kommer til å si. 

Jeg har bare en ting å si. Eller to! Gratulerer og: Du misser på 100% av sjansene du ikke tar.

Jeg har lyst til å gjøre det slutt med samboeren, men han er psykisk syk og jeg er redd for hva som kan skje.

Før jeg svarer så må jeg bare si at dette er hva jeg tenker. Dette er ikke et fasitsvar, men hva jeg ville svart en venninne.

Jeg måtte faktisk tenke meg på om jeg turte å besvare dette, for det er uten tvil veldig sår, veldig vanskelig og veldig komplisert. Samtidig så tror jeg at dette er veldig vanlig, og at mange ikke tør å gå fra den de lever sammen med fordi de er redde for hva som kommer til å skje. Jeg tror det er flere som sier ting som  “jeg har ingenting å leve for om du går bra meg” eller kan kødde meg at “jeg tar livet av meg om det blir slutt liksom”. Uten å klandre noen som har sagt det, så syntes jeg det er skikkelig dårlig gjort ovenfor partneren sin. Ikke fordi man ikke skal leve sammen i gode og onde dager og at man kanskje har en drøm om å bli gamle og grå sammen, men fordi det legger et ansvar på motparten som ikke er sunt. Det er en enorm anstrengelse og et stort ansvar å føle på. Jeg tror uten tvil at det beste for begge parter, selv om samboeren din ikke ser det, å gjøre det slutt. Du kan til syvende og sist bare ta ansvar for deg, og det er veldig fint at du forbarmer deg over samboeren din – Men for hva da? Ikke bli om ikke det er av kjærlighet og sommerfugler i magen. Jeg ville rådet deg til å snakke med hans nærmeste og fortelle om situasjonen, sånn at de er forberedt når du tar steget.Skaff deg nok støtte til at du klarer å gå fra ham. Han trenger hjelp, men det skal han få av andre enn deg. Ønsker deg alt godt ❤️

Jeg liker en person, men jeg aner ikke om hen liker meg tilbake!

Er det ikke sånn det er da? Jeg syntes vi skal bli litt tøffere til å prate jeg, ta steget og ikke være så redde for at det ikke går vår vei. Det er da mye bedre å spørre og få et svar, enn å gå rundt og lure og kaste bort tiden sin vel? Jeg skjønner at det er enklere sagt enn gjort altså, men tør å vise at du er interessert, slipp deg løs og kanskje du skal invitere på en date? Sende en melding? Prøv deg frem!

Nå er jeg helt andpusten, så nå ræææpper jeg opp for denne gang! Husk at innspill mottas med et stort takk fra både meg og de som har sendt inn utfordringene sine. Ja, og har du et er det bare å slenge igjen en kommentar.

Ta vare på deg selv, gjør det som gjør at du føler deg bra og det som får deg til å smile. Klem fra meg!

2 kommentarer

2 thoughts on “Den harde sannheten

  1. Så bra innlegg! Sikkert mange i disse situasjonene så det hjelper så å få en stemme og høre hvordan man kan bli litt tøffere. Tenker du kan gå enda hardere ut, folk trenger et lite push.

    Mange klemmer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *