Da Christine ble kvinne

Categories Podkast 🎧

Foto: @heddaamarie

Månedens tema i podkasten min Sykt Ærlig Med Martine er kvinner, og jeg skal snakke med en bukett forskjellige kvinner.

Kvinner som inspirerer meg, kvinner som går sin egen vei, som står på sitt og kvinner med forskjellige historier. 8.mars er det kvinnedagen, og jeg vil derfor bruke denne måneden til å snakke med kvinner, om kvinner.

I dagens episode snakker jeg med en av de damene som smeller i bordet, som bruker stemmen sin, som kjemper for både likestilling og rettferdighet. Hun er både sterk og har skikkelig ben i nesa, og hun er en offentlig transperson og transaktivist.

6. august 2016 ble livet til Christine Marie Jentoft offisielt endret. Da fikk hun nemlig sitt nye kjønn i posten. Christine levde nemlig sine første 20 år som mann, men da hun fikk barn, skjønte hun at hun ikke kunne leve som mann lenger. Christine ble nemlig født som gutt, eller, definert som gutt, som hun selv kaller det, og for ti år siden bestemte hun seg for å leve som den personen hun egentlig er, nemlig en kvinne.

I dagens episode forteller Christine sin historie, hvordan hun kom ut i skapet og om det å være trans. Og, vi skal selvfølgelig snakke om hvordan det er å være kvinne.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤 Legg gjerne igjen en vurdering i iTunes om du liker den!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *