Bestevennen ble drapsmann

Categories Podkast 🎧

I 2011 kunne man se og høre om Marius Løken og to av barndomsvennene hans overalt i media. For åtte år siden ble nemlig Marius forsøkt drept i sin egen seng, av en av sine beste venner.

Halloween-natten 2011 ble en kamp på liv og død. Uten forvarsel kom bestevennen inn på soverommet der Marius og Andreas lå og sov. Han hadde gått inn i en psykose og gikk til angrep med en kjøkkenkniv.

Andreas, kompisen til Marius mistet livet, mens Marius overlevde med tjue knivstikk. Legene på Ullevål sykehus måtte operere ham tre ganger. Han hadde skader i lungene, lever, hjerte og flere kutt i hodet. I løpet av operasjonen fikk han tilført 30 liter blod og det var lenge uvisst om han kom til å overleve.

Etter elleve dager i koma ved Ullevål Sykehus våknet han til en hverdag som brutalt var snudd opp ned. Da får han vite at kameraten Andreas er død og allerede begravet.

I dagens episode av podkasten min “Sykt Ærlig med Martine” snakker jeg med Marius om hva en sånn hendelse gjør med deg og hvordan i alle dager man kommer seg gjennom det. Jeg vet nemlig at Marius etter et ganske heftig besøk i «kjelleren» hentet motivasjon til å ta tak i livet sitt igjen, og i dag er han både foredragsholder og coach.

2 meter og 19 cm med arr senere og en veldig sterk historie.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i Podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *