Bare for å ha sagt det

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

God fredag, godt folk💛

Nå har jeg nettopp brukt en halvtime på å lese om endringer i Paradise Hotel, sett humoristiske klipp hos TV 2 Sporten og forsøkt å nappe bort et hår på leggen jeg misset når jeg tok livet av vinterpelsen tidligere i dag. Det har vært svært lite konstruktiv og et tydelig tegn på at det er freddan.

Så snart jeg har sagt hei til dere, så skal jeg klappe igjen macen, dra med med C en tur på sentret, bytte ekstraskjermen på mobilen min og forhåpentligvis få vasket bilen min. Takk og lov for ekstra skjerm på iPhone, sier bare jeg. Jeg har allerede byttet den fire ganger, og det ekke akkurat så lenge siden jeg kjøpte meg ny mobil. Fjo! Men bare for å ha sagt det: Jeg har aldri knust skjermen på mobilen min, takket være ekstraskjermen.

Jeg så faktisk en jente miste mobilen sin rett i bakken på treningssenteret tidligere i dag, og hun var så rolig og behersket at jeg nesten ble svett bare av å se på. Jeg håper at hun innerst inne hadde panikk og at hun bare prøvde å late som at hun var kul på det, for ikke la oss komme dit at det er null stress å knuse mobilen vår. Plis. 

Det er mulig at du husker at jeg nevnte at jeg burde vasket bilen min for flere uker siden, og jeg kan meddele at det enda ikke har skjedd. Stakkars bilen min. Jeg lover å skjerpe meg!

Nå skal jeg gjøre unna det som må gjøres unna før helgen, og så må jeg huske å tipse dere om Mozell (light som jeg har drukket). Jeg hadde glemt hvor godt det er! Og hvor sjukt dyrt det er å kjøpe en enkel flaske med brus på butikken. Heh… Spesielt å kjøpe to.

Forresten… Jeg ser ut sånn som dette i skrivende stund:

… Ikke som på bildet over😂

Jeg håper du får en fin helg, hadetpåbadet💕

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Bare for å ha sagt det

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *