La meg være dønn ærlig

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Kjære alle sammen, nå har jeg nettopp kommet hjem fra en treningsøkt. Om du lurer på om det var skryt, så var det definitivt det.

Jeg følte meg så sterk, fresh og tynn, og jeg gleder meg allerede til en ny dag, med en ny fabelaktig treningsøkt i morgen.

NOT.

La meg være dønn ærlig. Eller, jeg trenger vel kanskje ikke å si så mye, for bildet under kan faktisk få tale for seg selv.

Jeg er en hobbymosjonist, og jeg trener stort sett hele året, men jeg har vel som en del av dere andre steppet opp gamet litt ekstra nå på nyåret. For jeg vil føle meg bra, jeg vil være sterk og jeg vil ha det bra – Og jeg hører de sier at det skal gi energi, glede og sexlyst, men ser dette ut som energi og glede?

NOT.

Og sexlyst? Det sier seg selv at den er ikke eksisterende når jeg har nok med å sette meg ned på do fordi jeg er så støl og med å ikke sovne før jeg har rukket å pusse tenner om kvelden.

Og om jeg føler meg bra? Æh, det veit jeg ikke helt om jeg vil si du.

Jeg er kaputt. Sigen. Jeg MÅ sove. Men jeg har jobb, hjem og plikter, og jeg har irriterende naboer som jogger utenfor vinduene mine. Og ser de kaputt ut? NOT. Ser de på Instagram som skryter av at de trener kaputt ut? NOT. Ser jeg kaputt ut? Ja.

Så kjære alle dere andre som også er kaputt, som henger i stroppen og som gjør deres beste. Det er fler av oss. Flere av oss som sovner i sofaen, som lurer på om det er verdt det og som har et akutt behov for å ta en powernap på do.

Så klapp på skulderen til oss, litt for å våkne opp, men mest fordi vi er ganske så rå.

 

2 kommentarer

2 thoughts on “La meg være dønn ærlig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *